Închide meniul

Mihai Rotaru a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova: „A fost o discuție cu Sepsi!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 februarie 2023, 18:55

Mihai Rotaru a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova: A fost o discuție cu Sepsi!”

Mihai Rotaru a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova

Bogdan Mitrea, prezentat oficial la Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova. Acesta susține că s-a aflat în discuții cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru a-l readuce pe Bogdan Mitrea, însă negocierile au eșuat. În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următorul meci de campionat, Universitatea Craiova o va întâlni, acasă, pe CFR Cluj. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:00.

Mihai Rotaru a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru susține că s-a aflat în discuții cu cei de la Sepsi, pentru o revenire a lui Bogdan Mitrea la Sfântu Gheorghe, însă cele două cluburi nu au ajuns la un numitor comun.

„A fost o discuție cu cei de la Sepsi, nu s-a concretizat. Dar Bogdan Mitrea este jucătorul nostru și trebuie să-și facă treaba atunci când intră. Sunt alți jucători cu care am probleme.

Vor mai exista jucători cu care vom încheia colaborarea, pot să fie doi, trei sau șapte, pentru că sunt jucători care nu își doresc să plece. Sunt jucători care, la un anumit moment, au jucat foarte mult. Dar, acum, sunt alți jucători care vin din spate.

Reclamă

Noi nu stăm prost în clasament. Problema este că, în prima repriza din toate cele trei meciuri, am arătat foarte prost”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Bogdan Mitrea a fost transferat de Universitatea Craiova, în vara lui 2022, de la Sepsi, pentru 250.000 de euro.

În acest sezon, Bogdan Mitrea a evoluat pentru două echipe. Astfel că, în cazul în care va pleca din Bănie, singura echipă cu care ar mai putea semna, în actualul sezon, este Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu, afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova 2-1

Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanța, 1-2, în ultima etapă de campionat.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, susține că este dezamăgit de prestația Universității Craiova de la meciul cu Farul Constanța. În același timp, spune că este încrezător că trupa lui Eugen Neagoe se va revanșa la următorul meci din campionat, cel cu CFR Cluj.

„Sunt dezamăgit, supărat și nu vreau să fac nu știu ce comentariu. Treaba lui ce zice Vătăjelu! Mă abțin! Nu vorbesc acum… după mine… știi cum e, nu trebuie să renunți niciodată până nu e matematic. Asta e șansa la fotbal, când vine etapa următoare. Ce dacă următorul meci e cu CFR? Am mai făcut partide destul de bune”, a spus Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Eugen Neagoe: „Noi am jucat slab!”

„Noi am jucat slab, știu, am văzut, dar să rupi jocul așa, să dai un asemenea penalty, nu am văzut. Noi inventăm regulamente. Ce să pună piedică, atunci când el are mingea? Dacă erau adversarii acolo, ce să facă? Prima dată a dat fault în atac. Eu cred că a fost fault în atac. Ce să mai conteze, dacă noi inventăm regulamente.

Nu trebuie să dăm penalty că vrem noi, că ne trezim noi și dăm penalty cum vrem noi. Eu zic că a fost fault în atac, dar nu mai contează ce zic eu. Ce, la VAR nu s-au mai făcut greșeli? Am văzut penalty-uri clare când s-au dus oamenii la VAR și nu au dat penalty.

Noi știm cât de slab am jucat. Nu aș putea să vă spun foarte multe, am discutat puțin cu jucătorii. O să facem o analiză. Mai erau încă 45 de minute și nu puteam să schimb toată echipa. 

Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să intrăm mai agresivi, lucru pe care nu l-am făcut. Adversarul a plecat în spatele nostru, noi nu am fost atenți să plecăm cu el. Acum nu are niciun rost să intrăm în subiect.

Reclamă

Cu siguranță vom arăta altfel. Mai multe nu pot să vă spun, trebuie să analizăm. Nu este nimic pierdut în acest moment, mai sunt încă 6 etape. Iar după se poate întâmpla orice. Problema este la noi, noi trebuie să ne schimbăm atitudinea, trebuie să intrăm altfel pe teren”, a spus Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, la finalul meciului cu Farul.

Recomandări
  • Mihai Rotaru a vorbit despre posibila plecare a lui Bogdan Mitrea de la Universitatea Craiova
  • 5 este locul ocupat Universitatea Craiova în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și