Închide meniul

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan: „E posibil să plece!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2024, 18:21

Reclamă
Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan: „E posibil să plece!

Mihai Rotaru a făcut un nou anunţ despre viitorul lui Alex Mitriţă şi Andrei Ivan. Ce se întâmplă la Universitatea Craiova

Alex Mitriţă şi Andrei Ivan, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Rotaru a făcut un anunţ de ultimă oră despre ceea ce se întâmplă cu Alex Mitriţă şi Andrei Ivan. Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că există riscul ca vedetele alb-albaştrilor să plece în perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grego Sierra (31 de ani, fundaș), Luis Paradela (27 de ani, extremă stânga), Carlos Mora (23 de ani, extremă dreapta), Takuto Oshima (26 de ani, mijlocaş defensiv) şi Silviu Lung Jr. (35 de ani, portar) sunt transferurile reuşite de olteni în această vară.

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan

Alex Mitriţă a făcut un sezon spectaculos şi ar fi fost asaltat cu oferte. Marius Şumudică a dezvăluit că arabii sunt dispuşi să îi plătească un salariu anual de 2.5 milioane de euro golgheterului de la Universitatea Craiova. Şi Andrei Ivan şi-ar dori să plece de la echipă.

Noi ne dorim să mai facem un transfer. Nu luăm în calcul dacă pleacă Mitriţă, dacă pleacă Ivan. Mai căutăm un atacant.

Orice este posibil, şi să vină jucători, şi să plece. Alex Mitriţă e posibil să plece, dar în acest moment este 100% concentrat. I-am spus să nu ia în calcul, să dea tot ce e mai bun până se schimbă ceva„, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova

În vara anului trecut, Mitriță a refuzat propuneri uriașe de la arabi pentru a reveni în Bănie. „Șeicii” sunt gata să mai facă o încercare la fotbalistul român și pot avea câștig de cauză de această dată.

Potrivit orangesport.ro, Alex Mitriță va pleca în această vară de la Universitatea Craiova. Starul oltenilor are oferte din zona Golfului, iar Mihai Rotaru este dispus să renunțe la el fără a avea pretenții financiare.

Singura cerință a patronului de la Universitatea Craiova ar fi fost aceea ca Mitriță să rămână la echipă în preliminariile UEFA Conference league. Din luna august, atacantul poate semna cu arabii.

Reclamă

Marius Șumudică a dezvăluit că Mitriță ar putea încasa un salariu anual care să se ridice la 2.5 milioane de euro.

Eu ştiu că există interes din Arabia Saudită şi din Emiratele Arabe Unite pentru Mitriţă. Din Arabia Saudită, ar putea lua undeva la 2,5 milioane de euro pe an, iar în Emirate ar încasa cam 1,5 milioane de euro„, a spus Şumudică pentru sursa citată anterior.

Alex Mitriţă a făcut un sacrificiu uriaş pentru a reveni la Universitatea Craiova. A avut o ofertă de aproape 3 milioane de dolari pentru a juca la arabi, dar şi-a dorit cu orice preţ să revină la gruparea din Bănie. 16 goluri și 14 pase decisive a reușit Mitriță pentru alb-albaștri, în acest sezon.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:57

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

10:56

Vicenzo Montella, după eliminarea Turciei de la EURO 2024: „Jucătorii nu trebuie să aibă niciun regret”

10:18

Răsturnare de situație! Vinicius poate pierde Balonul de Aur, după eșecul Braziliei! Cine este noul favorit

10:04

Cum arată cotele la câştigarea EURO 2024, înainte de super-semifinalele Franţa – Spania şi Olanda – Anglia

10:00

VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY

9:51

Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu! Unde vrea să evolueze în sezonul următor portarul român

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și