Închide meniul

Mihai Rotaru, anunţ despre noul antrenor de la Universitatea Craiova: „Avem o înţelegere! Contract pe trei ani!”

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 12:36

Reclamă
Mihai Rotaru, anunţ despre noul antrenor de la Universitatea Craiova: „Avem o înţelegere! Contract pe trei ani!

Mihai Rotaru, anunţ despre noul antrenor de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru a făcut un anunţ despre noul antrenor de la Universitatea Craiova. Patronul din Bănie a dezvăluit că s-a înţeles cu Ivaylo Petev, iar bulgarul va semna un contract valabil pe trei sezoane cu oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivaylo Petev a fost prezent în tribunele arenei „Ion Oblemenco”, pentru duelul dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948, din ultima etapă.

Mihai Rotaru, anunţ despre noul antrenor de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ivaylo Petev, despre care susţine că a construit-o de la zero pe Ludogoreţ şi a reuşit să califice echipa şi în Champions League.

Rotaru a mai declarat că marţi ar urma să fie prezentat oficial Ivaylo Petev ca antrenor la Universitatea Craiova. Acesta speră ca tehnicianul bulgar să-i redreseze pe olteni.

„Există această probabilitate ca de marți să avem alt antrenor. Până nu semnez contractul nu pot să spun că e X,Y,Z. Este pe primul loc (n.r. Petev), discuțiile au fost purtate, avem o înțelegere. De marți sperăm să oficializăm. Contract trei ani de zile. El a construit Ludogoreț de la zero, a luat-o din liga a 2-a și a dus-o în UCL. Dacă vrem să schimbăm din termen lung, nu putem pe termen scurt.

Reclamă

Trebuie să schimbăm ceva în ceea ce înseamnă clubul Universitatea Craiova. Da, suntem pe 4, la 3 puncte de podium, chiar dacă Rapid are meci mai puțin disputat. Vrem mult mai mult. Credem că se poate mult mai mult. Se impune o regândire a conceptului, a organigramei, la cel mai mic detaliu.Am discutat cu el săptămâna trecută, aseară până la 3 dimineața.

Eu am nevoie de manager. Antrenorii sunt 5 milioane în lumea asta, care pot să-ți antreneze 25 de băieți. Eu am nevoie de manager, cel care poate să conducă clubul, nu doar să antreneze 11 jucători titulari. Da, el a câștigat Liga Națiunilor Grupa B. Suntem într-un moment prost, nu vrem să cârpim, vrem să reconstruim costumul de la zero. Discutăm de marți în colo. Papură e în club, dar nu la prima echipă”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Dragoş Bon, despre viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Dragoş Bon a recunoscut că echipa este în criză şi a spus că nu ştie nimic despre bulgarul Ivaylo Petev, cel care a fost în tribune şi despre care s-a spus că a bătut palma cu Mihai Rotaru pentru a prelua echipa.

Reclamă 4 / 0/3

La asemenea întâlniri nu mai contează locul din clasament. A fost un joc plăcut pentru telespectatori, noi nu ne regăsim. Etapele trec şi la final va fi greu să rămânem în obiective dacă risipim aşa puncte.

Suntem acolo, am rămas pe primele 4, e foarte important să ne trezim. Am spus-o şi după precedentele partide. Dacă nu reuşeşti să câştigi, nu poţi să te ajuţi.

Aşa sunt derby-urile, spectaculoase, cu răsturnări de situaţie, cu mulţi nervi. E îngrijorător că timpul trece şi nu reuşim să câştigăm.

E posibil, nu pot să vă contrazic, nu am nicio informaţie din postura mea de antrenor secund. Vă dau cuvântul meu de onoare. Aveţi oameni din conducere care vă pot răspunde (n.r. despre Ivaylo Petev)„, a declarat Dragoş Bon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și