Închide meniul

Mihai Rotaru, anunţ despre viitorul lui Andrei Ivan. Care sunt şansele să semneze cu FCSB sau Rapid: „Asta se întâmplă acum!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2024, 8:29

Reclamă
Mihai Rotaru, anunţ despre viitorul lui Andrei Ivan. Care sunt şansele să semneze cu FCSB sau Rapid: „Asta se întâmplă acum!

Mihai Rotaru a venit cu un anunţ despre viitorul lui Andrei Ivan. Ce trebuie să se întâmple ca atacantul român să plece din Bănie

Andrei Ivan, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Rotaru a venit cu un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Andrei Ivan. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit care sunt şansele ca internaţionalul român să semneze cu FCSB sau Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi Dan Şucu au anunţat public că şi-ar dori să îl transfere pe atacantul de 27 de ani, cotat la 2 milioane de euro. Totuşi, finanţatorul clubului din Bănie anunţă că nu a primit nicio ofertă concretă.

Mihai Rotaru, anunţ despre viitorul lui Andrei Ivan

Rotaru a ţinut să afirme că şansele ca Ivan să plece sunt minime, motiv pentru care nu îi caută înlocuitor. Doar în Turcia, Rusia şi în zona Golfului ar mai putea pleca fotbalistul care încă nu a reuşit să marcheze în acest sezon.

Nu există nicio discuție cu Rapid sau Gigi Becali pentru Andrei Ivan. În primele cinci campionate mai există mercato doar astăzi. În acest moment nu luăm în calcul să ne despărțim de Andrei Ivan. Nu trebuie să ne organizăm pentru că Andrei Ivan va pleca.

Dacă se va întâmpla înseamnă ca va veni o ofertă foarte bună pentru club și Andrei. În acest moment nu sunt aproape de aceste cifre. Perioada de transferuri este deschisă în Turcia, Rusia și zona Golfului”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

În ultima ediţie de campionat, Andrei Ivan a marcat de 7 ori în 37 de partide. A reuşit şi două pase decisive.

Gigi Becali a afirmat că şi-ar fi dorit să îl aducă la FCSB pe Andrei Ivan, dar că atacantul oltenilor nu este dorit de staff-ul tehnic.

Am avut niște discuții. A zis că prețul corect pentru el este 500.000, am vorbit și eu cu oamenii mei și nu… Nu este vorba de suma mare, nu a mai confirmat Ivan. Mie îmi placea ca jucător. Nu poți să știi ce se întâmplă în fotbal”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului! Jucătorul lui Mihai Rotaru a transmis un mesaj direct, după înfrângerea cu echipa lui Zeljko Kopic.

Momentan nu vreau să vorbesc despre plecare. Mă bucură că sunt dorit de Rapid, dar sunt jucătorul Universității. Nu pot să vorbesc despre asta

Suntem pe primul loc, dar trebuia să câștigăm și în această seară, să de distanțăm. U Cluj are meci, nu se știe ce vor face”, a spus Andrei Ivan, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:00

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, acum LIVE în AntenaPLAY

14:51

Ce a putut spune Ion Ţiriac despre Serena Williams. Dezvăluiri incredibile: „Mă duc cât pot de departe cu treaba asta”

14:40

VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificările, de la 17:00!

14:34

Kimi Antonelli îi ia locul lui Lewis Hamilton şi va pilota pentru Mercedes în 2025: „Este un sentiment excepţional!”

14:20

Sporting – Porto LIVE VIDEO (22:30, AntenaPLAY). Primul mare derby al sezonului din Portugalia

13:40

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și