Închide meniul

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului! Ce a spus după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 0:12

Reclamă
Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului! Ce a spus după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului!

Andrei Ivan / Hepta

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului! Jucătorul lui Mihai Rotaru a transmis un mesaj direct, după înfrângerea cu echipa lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1.

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului!

„Am luat primul gol după o deviere. Am înscris și noi, dar nu am putut să revenim. Suntem foarte dezamăgiți, am avut și eu o ocazie, nu am înscris. Ne pare foarte rău, o să revedem meciul și vom vedea ce am făcut greșit.

E cel mai prost gazon din Liga 1! Nu avem ce să facem.

Am discutat și cu mister despre revenire. Era normal să nu intru titular, am făcut doar 4 antrenamente. Nu îmi place să fiu rezervă, dar trebuie să dovedesc.

Reclamă
Reclamă

Momentan nu vreau să vorbesc despre plecare. Mă bucură că sunt dorit de Rapid, dar sunt jucătorul Universității. Nu pot să vorbesc despre asta

Suntem pe primul loc, dar trebuia să câștigăm și în această seară, să de distanțăm. U Cluj are meci, nu se știe ce vor face”, a spus Andrei Ivan, la digisport.ro.

Ahmed Bani a marcat după doar 30 de secunde în Dinamo – Universitatea Craiova

Ahmed Bani a marcat după doar 30 de secunde în Dinamo – Universitatea Craiova. Bani a primit o pasă de la Opruţ şi l-a executat pe Laurenţiu Popescu.

Reclamă

Reuşita lui Ahmed Bani a fost validată cu ajutorul VAR, după ce asistentul a ridicat fanionul. Arbitrul Marian Barbu a aşteptat 3 minute pentru a valida reuşita. Reluările au arătat că Nicuşor Bancu l-a „ţinut” în poziţie regulamentară pe Bani.

Acesta a fost primul gol marcat de Ahmed Bani în acest sezon pentru Dinamo. Acesta a preluat perfect pasa primită de la Opruţ şi l-a executat pe Laurenţiu Popescu cu un şut la colţul lung.

Cum au arătat echipele de start:

Dinamo: Golubovic – Sivis, K. Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Bani, Selmani, Abdallah

Rezerve: Ailiesei, Licsandru, Soro, Bordușanu, Patriche, Caragea, A. Irimia, Amzăr, A. Florescu, Mărginean, C. Costin

Antrenor Zeljko Kopic

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Zajkov, Bancu – Oshima, Mekvabishvili – Bană, Mitriță, Paradela – Koljic
Rezerve: Lung, Ndong, Sierra, Badelj, Screciu, Houri, Danciu, Mora, Baiaram, Barbu, A. Ivan

Antrenor Costel Gâlcă

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:58 25 aug.

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 15:45

0:49 25 aug.

Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri

0:28 25 aug.

VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

0:23 25 aug.

Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”

0:06 25 aug.

Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României

23:38

FotoCoșmar pentru Nedelcearu! A fost umplut de sânge după o ciocnire violentă, scos pe targă şi dus de urgenţă la spital

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile! 6 Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”
Citește și