Închide meniul

Mihai Rotaru, anunț uluitor! „Mă gândeam să facem un memoriu, să renunțăm la VAR!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 14:30

Mihai Rotaru, anunț uluitor! Mă gândeam să facem un memoriu, să renunțăm la VAR!”

Mihai Rotaru, anunț uluitor

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Hepta

  • Mihai Rotaru, anunț uluitor

Mihai Rotaru, anunț uluitor! Acționarul majoritar de la Universitatea Craiova susține că se gândește să facă un memoriu pentru a elimina VAR-ul din campionatul românesc, fiind nemulțumit de greșelile arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri s-a declarat siderat de greșelile de arbitraj de la CFR Cluj – UTA Arad, 2-1.

Mihai Rotaru, anunț uluitor

Mihai Rotaru susține că nu mai suportă greșelile pe care arbtrii români le fac, deși dispun de VAR. Motiv pentru care a dezvăluit faptul că se gândește să solicite eliminarea VAR-ului din campionatul românesc.

Reclamă

„Nu-mi place să vorbesc de alte echipe, dar în acest caz mi s-a părut scandalos. Ne-am uitat cu toții, nu a fost penalty. Nu a existat contact, nu se poate să dai!

Chiar mă gândeam să facem un memoriu, să renunțăm la VAR, dacă nu ne ajută. De ce să plătim câteva sute de mii de euro pe an dacă VAR-ul nu ne ajută? Din contră, creează probleme!

Reclamă

O fază precum cea de ieri sau din meciul U Cluj – Rapid sau Edjouma cu Armaș, îți creează frustrări! Dacă nedreptatea nu este semnalată, înseamnă că există o problemă acolo.

Deac putea să primească roșu, măcar să fi revăzut faza. Dar cred că UTA a avut un penalty. Penalty-ul scandalos primit de CFR n-a fost revăzut la VAR. E ciudat! Se vedea clar că nu era contact.

Este scandalos nu pentru că e vorba despre CFR Cluj, ci pentru acea fază în sine. Putea să fie Manchester United cu City, tot eram revoltat”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – UTA Arad 2-1

„Dacă spun că e un fault la mijloc, pentru mine nu e fault. Fiecare specialist poate să îşi dea cu părerea. După care lui Burcă i se face rău, e la spital. La pauză mă întrebam ce poate să urmeze. Prima acţiune a lui UTA, prima, gol! Mai rău de atât nu se putea. După care am făcut 2-1, Camora scapă singur cu portarul, acesta apără… şi în aceeaşi fază e roşu corect. Gândiţi-vă şi voi. La ultima fază mai dăm un gol şi îl anulează pe motiv de ofsaid.

S-au întâmplat toate episoadele împotriva noastră! Spiritul a făcut, pentru că acum 2 zile şi jumătate noi am jucat. Nu înţeleg de unde atâta ghinion, în mod normal la penalty făceam 2-0, 3-0 la pauză nu se supăra nimeni. Scorul meritat, victorie suferită la final pentru că am jucat în 10. Dacă nu jucam în 10 nu mai erau probleme.

Fiecare antrenor poate să zică ceva (n.r. despre acuzaţiile făcute de Laszlo Balint). Să îmi spuneţi o fază în care CFR a fost avantajată azi. Noi nu am fost avantajaţi în niciun meci, în nicio fază, nici măcar azi! Când a fost roşu, a dat roşu, când a fost penalty, a dat penalty. Când vine cu o fază, una, dar decisivă, atunci o să spun că arbitrajul a fost sub orice critică”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu UTA Arad, pentru digisport.ro.

În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 59 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”