Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit după acuzaţiile că CFR Cluj a fost ajutată de arbitru: „S-au întâmplat toate episoadele împotriva noastră!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2023, 19:59

Dan Petrescu a răbufnit după acuzaţiile că CFR Cluj a fost ajutată de arbitru: „S-au întâmplat toate episoadele împotriva noastră!

Dan Petrescu a reacţionat după declaraţiile lui Laszlo Balint

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci al CFR-ului / Hepta

Dan Petrescu a răbufnit după acuzaţiile că CFR Cluj a fost ajutată de arbitru. Campioana României a învins-o pe UTA, scor 2-1, în etapa a 28-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a apropiat la două puncte de liderul Farul. Jucătorii lui Dan Petrescu au suferit pentru victoria cu UTA. Deac a ratat un penalty în minutul 23, iar Maglica a văzut cartonaş roşu în minutul 71, pentru un fault brutal. Ardelenii au avut şi un gol anulat.

Dan Petrescu a răbufnit după acuzaţiile că CFR Cluj a fost ajutată de arbitru

Laszlo Balint a ieşit la atac la finalul meciului şi l-a făcut praf pe arbitrul Lucian Rusandu. Dan Petrescu asigură că „centralul” nu a avantajat-o pe CFR.

Dacă spun că e un fault la mijloc, pentru mine nu e fault. Fiecare specialist poate să îşi dea cu părerea. După care lui Burcă i se face rău, e la spital. La pauză mă întrebam ce poate să urmeze. Prima acţiune a lui UTA, prima, gol! Mai rău de atât nu se putea. După care am făcut 2-1, Camora scapă singur cu portarul, acesta apără… şi în aceeaşi fază e roşu corect. Gândiţi-vă şi voi. La ultima fază mai dăm un gol şi îl anulează pe motiv de ofsaid.

S-au întâmplat toate episoadele împotriva noastră! Spiritul a făcut, pentru că acum 2 zile şi jumătate noi am jucat. Nu înţeleg de unde atâta ghinion, în mod normal la penalty făceam 2-0, 3-0 la pauză nu se supăra nimeni. Scorul meritat, victorie suferită la final pentru că am jucat în 10. Dacă nu jucam în 10 nu mai erau probleme.

Reclamă

Fiecare antrenor poate să zică ceva (n.r. despre acuzaţiile făcute de Laszlo Balint). Să îmi spuneţi o fază în care CFR a fost avantajată azi. Noi nu am fost avantajaţi în niciun meci, în nicio fază, nici măcar azi! Când a fost roşu, a dat roşu, când a fost penalty, a dat penalty. Când vine cu o fază, una, dar decisivă, atunci o să spun că arbitrajul a fost sub orice critică„, a declarat la digisport.ro.

Laszlo Balint a cedat nervos după CFR Cluj – UTA 2-1

Au fost o grămadă de probleme de probleme de arbitraj. Ok, ne-a bătut CFR-ul pe greşelile noastre, suntem proştii proştilor. Atâta vreme cât se verifică la VAR, nu ne întreabă nimeni dacă ne crapă ceva în cap. Am înţeles că penalty-ul care s-a dat nu s-a dat. La Roger am înţeles că trebuia să se dea roşu.

Vrem să fie o notă de echidistanță măcar la arbitrajul video. Cât se verifică la VAR, nu ne întreabă nimeni dacă ne crapă venele! Deac trebuia să ia cartonaș roșu pentru faultul la Roger, am înțeles că n-a fost penalty la Maglica, l-am pierdut pe Vukcevic câteva săptămâni după un fault criminal, ce să facem?

Reclamă 4 / 0/3

Să ni se spună să stăm cuminți. Noi ne chinuim, suntem penultimii în clasament, OK, dar vrem să fim tratați cum sunt tratate toate echipele. Respectăm CFR-ul, e o echipă fantastică, dar azi arbitrajul a fost sub orice critică! În superioritate numerică, am avut penalty clar!

De ce avem mai avem VAR? Ne crapă venele în cap! Suntem proştii proştilor, astăzi a fost un arbitraj sub orice critică. Am avut penalty clar, am încercat, l-am băgat pe Roger fundaş stânga. Am încercat tot ce se putea încerca. în momentul în care ai penalty pentru tine…Am luat goluri din greşeli, de aia zic că suntem proştii proştilor. La fiecare fază să aşteptăm VAR-ul? Chiar aşa nu mai suntem în stare să arbitrăm? De ce trebuie să aşteptăm după VAR să ne crape capul?. Noi merge la balamuc, domnilor!„, a atacat Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA.

CFR Cluj, victorie chinuită cu UTA Arad

CFR Cluj a învins UTA Arad, scor 2-1. Clujenii au ratat un penalti, prin Ciprian Deac, şi au avut un gol anulat.

La Cluj, campioana a controlat total prima repriză a meciului cu UTA. Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 15, cu un şut de la marginea careului. În minutul 21, arbitrul Lucian Rusandu a acordat un penalti pentru gazde, la o cădere în careu a lui Maglica. Lovitura de pedeapsă a fost însă ratată de Ciprian Deac, acesta şutând pe lângă poartă.
În prelungirile primei părţi, minutul 45+3, Rangelo Janga a înscris dintr-o centrare a lui Krasniqi, dar după consultarea VAR, golul a fost faultat pentru un fault la o fază premergătoare, unde Kolinger l-a lovit pe Milosevic.

Arădenii au început mai bine repriza secundă şi au egalat prin Rareş Pop, în minutul 47, dar Yuri a readus în avantaj gazdele cu un gol marcat în minutul 63, după o gafă a defensivei echipei UTA.

În minutul 70 Maglica şi-a lăsat echipa în zece după ce a fost eliminat pentru un fault dur comis asupra lui Vukcevic. Arbitrul Lucian Rusandu, care a fost destul de nesigur pe parcursul partidei, i-a arătat cartonaşul roşu clujeanului după ce a fost consultat sistemul VAR. După numai două minute Rusandu i-a dat doar cartonaş galben lui Deac, pentru o intrare periculoasă la Anton.

CFR CLUJ: R. Sava – Braun, Yuri, A. Burcă (Kolinger 42), Camora – Deac (Peteleu 90), Muhar, Cvek (Hoban 90), Krasniqi (Petrila 90) – Janga (Ţîru 80), Maglica. ANTRENOR: Dan Petrescu

Reclamă

UTA ARAD: Kucher – Chindriş, Benga, Hoxhallari (Otele 46) – Vukcevic (Roger 71), Cascini (Postolachi 71), P. Anton, Abeid – R. Pop (Păşcălău 84), Milosevic, Willie Barbosa (Ubbink 46). ANTRENOR: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Deac 72, Dan Petrescu 89 / Hoxhallari 32, Vukcevic 62

Cartonaş roşu: Maglica (CFR Cluj) min. 70

Arbitri: Lucian Rusandu – Mihai Marius Marica, Imre-Laszlo Bucsi – Florin Andrei

Arbitri VAR: Kovacs Szabolcs – Tunyogi Ferencz

Observator: Zoltan Szekely

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și