Închide meniul

Mihai Rotaru, criticat de o legendă a Craiovei înainte de derby-ul cu FCSB: „Lasă oamenii care se pricep”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 aprilie 2024, 19:55

Reclamă
Mihai Rotaru, criticat de o legendă a Craiovei înainte de derby-ul cu FCSB: „Lasă oamenii care se pricep

Mihai Rotaru, criticat de o legendă a Craiovei înainte de derby-ul cu FCSB

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă

Mihai Rotaru a fost criticat de o legendă a Craiovei înainte de derby-ul cu FCSB. Aurel Ţicleanu nu e de acord cu modul în care Rotaru i-ar proteja excesiv pe jucătorii Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova e LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:30. Cu o victorie, „roş-albaştrii” s-ar distanţa la 10 puncte de locul 2. În acest moment, FCSB e la 7 puncte în faţa lui CFR Cluj şi a Universităţii Craiova.

Mihai Rotaru, criticat de o legendă a Craiovei înainte de derby-ul cu FCSB

“La vorbe suntem tari, campioni de mult. Domne, lasă lucrurile să treacă ușor și lasă oamenii care se pricep. Nu înțeleg de ce trebuie să apară tot timpul patronul să dea interviuri.

Nu cred că la Real Madrid sau la Barcelona se întâmplă lucrurile astea sau oriunde în lume. Trebuie să vorbească protagoniștii. Trebuie să vorbească jucătorii sau antrenorii. 

Ar putea Universitatea Craiova să prindă cupele europene, dar nu îi văd făcând lucrul ăsta. Mă deranjează că nu îți ajută jucătorii emblematici, care la un moment dat erau succesibili să facă parte din echipa națională”, a declarat Aurel Țicleanu pentru fanatik.ro.

Reclamă

“Edi Iordănescu s-a rugat de Ivan, de Mitriță, dar știau că sunt apărați de șefu’”

Aurel Ţicleanu consideră că Alex Mitriţă trebuie să muncească de două ori mai mult dacă vrea să fie la echipa naţională. Mitriţă e marea absenţă a Universităţii Craiova la derby-ul cu FCSB.

Neconvocat de Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia, Mitriţă trece prin momente excelente în campionatul României.

Mitriţă a dat un assist de senzaţie pentru Baiaram cu Rapid, după care a marcat din penalty. Oltenii au întors-o pe Rapid, acasă, în 10 oameni. Scorul final a fost 2-1 pentru Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

“Strigau sus și tare ‘Cum să nu îl iei pe Ivan și pe Mitriță’, la națională. Dar uită-te. Ești mulțumit de ceea ce fac copiii ăștia. Eu cred că atunci când îl împingeau pe Ivan la echipa națională nu era nici 50% din potențialul lui. Asta era problema. Nu trebuie să pui presiunea pe selecționer. El a reușit calificarea și fără Mitriță.

Mitriță trebuie să arate și să joace de două ori mai bine. Dacă cineva trebuie să schimbe atitudinea sunt jucătorii de la echipă. Antrenorii nu au ce să facă, pentru că îi schimbă mereu. Că ei nu se pricep.

Primii care ar trebui, de fapt, să își schimbe atitudinea sunt patronii. Rezultatele lui Edi Iordănescu îi dau dreptate. S-a calificat fără el. Edi s-a rugat și de Ivan și de Mitriță, dar ei erau apărați de șefi și nu mai munceau. 

Rotaru l-a avut pe Rădoi și l-a dat afară, pentru că i-a apărat pe jucători. Acolo patronul face regulile și jucătorul are mereu dreptate. Patronul când se uită la jucător vede doar un sac de bani. Nu te poți atinge de sacul lui de bani”, a mai spus Aurel Ţicleanu pentru sursa citată.

Aurel Ţicleanu (65 de ani) este vicepreședintele Comisiei Tehnice de la FRF. Ţicleanu a jucat pentru Universitatea Craiova în perioada 1976 – 1985. El a antrenat-o în două rânduri pe FCU Craiova. În 1994 a stat doar două etape pe banca lui FCU, iar în 2010 a fost demis după 5 etape.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și