Închide meniul

Mihai Rotaru, discurs vehement la adresa lui Mirel Rădoi: „Nu m-a sunat! A fost nociv pentru Universitatea Craiova!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 decembrie 2022, 22:56

Mihai Rotaru, discurs vehement la adresa lui Mirel Rădoi: „Nu m-a sunat! A fost nociv pentru Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru, discurs vehement la adresa lui Mirel Rădoi. Finanţatorul Universităţii Craiova a spus că Mirel Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova pentru atmosfera pe care a creat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a mai spus că Mirel Rădoi nu l-a sunat pentru a-i comunica personal decizia de a demisiona de la echipă.

Mihai Rotaru, discurs vehement la adresa lui Mirel Rădoi

Niciun semnal nu am avut şi până la ora asta nu m-a sunat nimeni din staff să îmi spună că pleacă. Toate informaţiile le-am aflat prin intermediul presei. Am citit ceea ce a spus. Sper să nu fie scoasă din context. Nu ştiu nimic. Pe de altă parte, ştiţi că după fiecare meci avem acest discurs al lui Mister că el pleacă şi are şi mulţi bani că poate să stea acasă. M-a deranjat şi nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Au fost data trecută când au fost decizii expuse în spaţiul public şi ştiţi că i-am amendat pe amândoi.

Domnul Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova. Lasă în spate animozităţi. Tot ce s-a încercat să se construiască cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră. Markovici avea botezul a doua zi la copil şi nu m-am mai dus. Îmi pare rău şi sunt extrem de trist. Noi nu puteam să discutăm de aduceri de jucători pentru că nu era mercato. Eu Mirel Rădoi am avut o discuţie acum 10 zile, după meciul cu Chindia. Uite, Mirel, am două lucruri pe care vreau de la tine. Cânbd iei decizii, hai să ne consultăm să exploatăm la maximum. Al doilea lucru, hai să nu mai spunem în public. După aceea, nu am mai discutat. E dificil să discuţi cu cineva care spune mereu că plec. Deciziile nu m-au nemulţumit, doar declaraţiile publice. Din interviu, am înţeles că nu are o problemă cu mine. Dacă motivul este că a spus după meciul cu FC U, că i-a felicitat că au fost mai buni… Sorin Cârţu este al doilea după Ilie Balaci pentru acest club. Îl cunoaşteţi pe Mirel Rădoi. În acest moment, orice relaţie este nocivă din punct de vedere al comunicării. Mirel Rădoi acreditează ideea nu poate fi antrenată de domnia sa. Am spus doar, te rog, când avem o decizie importantă, să ne consultăm.„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a fost extrem de nervos după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României. Echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă de FC Argeş, iar situaţia antrenorului devine din ce în ce mai dificilă.

Reclamă

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația„, a spus Rădoi, la scurt timp după ce a spus că nu se gândeşte să renunţe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și