Închide meniul
NEWS ALERT

Mihai Rotaru l-a dat afară pe Corneliu Papură! Prima reacţie a fostului antrenor de la Universitatea Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 17:10 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 16:28

Reclamă
Mihai Rotaru l-a dat afară pe Corneliu Papură! Prima reacţie a fostului antrenor de la Universitatea Craiova

Mihai Rotariu l-a dat afară pe Corneliu Papură

Corneliu Papură, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mihai Rotaru nu a rezistat și l-a dat afară pe Corneliu Papură!. Patronul Universităţii Craiova a luat hotărârea finală la o zi după eşecul drastic suferit de olteni, acasă, cu Petrolul, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corneliu Papură (50 de ani) îi luase locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca alb-albaştrilor. Mandatul său s-a încheiat după numai patru meciuri. Cu Papură pe bancă, gruparea din Bănie a obţinut o victorie, două remize şi o înfrângere.

Mihai Rotaru l-a dat afară pe Corneliu Papură

Papură a avut o primă reacţie, dar s-a ferit să confirme informaţia. Oficialii Universităţii Craiova încă nu au făcut anunţul oficial al rezilierii contractului.

Nu pot să vă dau nicio altă informaţie, conform contractului pe care îl am. Vă rog frumos să vă adresaţi clubului, eu nu am voie să ofer nicio informaţie în acest sens. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a declarat Corneliu Papură pentru fanatik.ro.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul din deplasare, cu Rapid. Echipa lui Rotaru cu un punct mai puţin decât viitoarea adversară, care ocupă ultimul loc al podiumului. După, Universitatea Craiova are derby cu rivala din oraş, FCU Craiova.

Reclamă

Andrei Ivan este de părere că jucătorii de la Universitatea Craiova trebuie să îndure acum criticile din partea fanilor, având în vedere evoluțiile din ultima perioadă, care au lăsat de dorit.

Nu am făcut un meci foarte bun, s-a văzut și pe tabelă. Am înscris la 2-0, am sperat să egalăm, dar nu s-a întâmplat. Sunt momente grele, nu îmi aduc aminte să fi trăit momente ca acestea la Universitatea. Trebuie să mergem înainte.

Este o perioadă foarte grea, mi-am pierdut locul de titular, mă antrenez din plin, dau totul la antrenamente, sper să revin în primul 11.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știm ce se întâmplă. La antrenamente lucrăm destul de mult, dar nu am jucat bine. Conducerea decide ce se întâmplă cu antrenorul, noi trebuie să muncim și să ținem capetele plecate momentan”, a spus Andrei Ivan, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova – Petrolul Ploieşti 1-3, cu oaspeţii având un gol anulat de VAR

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

După o primă repriză în care Universitatea Craiova a avut mai multe şanse de gol şi a dominat, ploieştenii au început perfect repriza secundă, cu golul lui Muşi, din minutul 57. În minutul 70 a venit rândul lui Grozav să înscrie, acesta majorând scorul la 2-0 în favoarea oaspeţilor. Oltenii au avut un penalti transformat de Kurtic, în minutul 74, iar ploieştenii au marcat în minutul 77, prin Grozav, dar după aproape 6 minute de aşteptare a deciziei VAR, golul a fost anulat pentru ofsaid. Petrolul a închis însă tabela în minutul 90+1, prin golul lui Marian Huja, revenit pe teren după aproape un an de absenţă din cauza accidentării. Ploieştenii s-au impus cu 3-1 şi sunt pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, iar Universitatea Craiova se află pe 4, cu 22 de puncte.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Fl. Borţa, Screciu, Raul Silva, Ndong – Danciu (Baiaram 58), Kurtic, Houri (Işfan 87) – Roguljic (Al. Creţu 58), Markovic (A. Ivan 58), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Corneliu Papură

PETROLUL: Zima – Dumitriu, Meijers, Papp, Justiniano (Huja 75) – Doua, Seto (Diomande 84), S. Hanca (Jefferson 90) – Jair, Grozav (Z. Petrovic 84), Muşi (D. Radu 90). ANTRENOR: Florin Pârvu

Cartonaşe galbene: Işfan 90+8 / Doua 33, Meijers 60, Justiniano 73

Arbitri: Ovidiu Haţegan – George Neaşcu, Ciprian Danşa – Iuliana Demetrescu

Reclamă

Arbitri VAR: Ionuţ Coza – Sorin Costreie

Observator: Nicolae Grigorescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și