Închide meniul

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Helmut Duckadam! Ce i-a transmis eroului de la Sevilla după replica „Ne cred proşti”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iunie 2023, 21:50

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Helmut Duckadam! Ce i-a transmis eroului de la Sevilla după replica Ne cred proşti”

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Helmut Duckadam!

Mihai Rotaru şi Helmut Duckadam / colaj AS.ro

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Helmut Duckadam. Eroul de la Sevilla spunea că cei de la Universitatea Craiova „ne cred proşti” când afirmă că Mitriţă a renunţat la 3 milioane de euro pentru a semna cu CSU.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a susţinut că Alex Mitriţă chiar a renunţat la 3 milioane de euro pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Helmut Duckadam!

Vreau să-i transmit și eu ceva domnului Duckadam, că am auzit ce a spus despre faptul că Alex a renunțat la bani pentru a reveni la Craiova. În primul rând, vreau să ne definească mai exact care ’ăștia ne iau de proști’, că nu am înțeles la cine s-a referit.

În al doilea rând, Alex chiar a renunțat la trei milioane de euro pentru a se întoarce la noi. A mai avut o ofertă din Emirate, pe care a refuzat-o pentru că nu îi este ușor să fie departe de toată lumea.

Dacă domnul Duckadam crede că este atât de ușor, este treaba lui, dar asta caută acum Alex, să se liniștească, chiar așa mi-a și zis, că vrea să joace la Craiova pentru a se liniști o perioadă.

Reclamă

A vrut și vara trecută să se întoarcă, era dispus să renunțe la 1,3 milioane de euro. I-am zis eu să se ducă, e vorba de viitorul lui. Și în iarnă a vrut să se întoarcă, era dispus să renunțe la 650.000 de euro. Acum a renunțat la un salariu de 2,5 milioane de dolari pe care putea să îl primească din acea zonă. Cu prime cu tot, 3 milioane”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova: „Ne cred proști!”

Helmut Duckadam a avut o reacție categorică, după ce Alexandru Mitriță a revenit în această vară la Universitatea Craiova. Fostul portar consideră că internațional român nu a mai fost dorit de New York City, și de aceea a semnat cu oltenii. De asemenea, Duckadam l-a ironizat pe Mitriță pentru declarațiile făcute în momentul în care a anunțat că revine în Bănie.

Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova, la patru ani distanță după ce era vândut de olteni în schimbul sumei de opt milioane de euro, la New York City.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Mitriță a declarat că a vrut să revină la echipa sa de suflet, mărturisind că a renunțat la un salariu colosal în străinătate. În acest context, Helmut Duckadam l-a taxat pe mijlocașul de 28 de ani, mărturisind că adevăratul motiv pentru care a revenit în Bănie a fost reprezentat de faptul că nu mai era dorit de echipa din MLS, și nici de Al Raed, echipă la care a evoluat sub formă de împrumut.

Am auzit că Mitriță a renunțat la 3 milioane de euro. Chiar ne cred proști ăștia? Ce dracu’! Să fim serioși! A renunțat la trei milioane ca să se întoarcă la dragostea lui, orașul natal. Mă lăsați? Cum să cred așa ceva?

Nu mai stătea el cu un milion de euro salariu sau cât avea? Nu l-au mai dorit, normal. Cine se întoarce dacă îi merge bine afară? Nici ăia de la căpșuni nu se întorc în țară, dacă le merge bine”, a declarat Helmut Duckadam, pentru sursa citată.

Alexandru Mitriţă, prezentat oficial la Universitatea Craiova!

Alexandru Mitriţă a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Mii de fani au venit la evenimentul oficial de prezentare organizat la Craiova.

Alexandru Mitriţă a rostit un mic discurs, pe scenă. El le-a transmis fanilor că ei l-au convins să semneze cu Universitatea Craiova.

Mulţi m-au criticat când am venit la Craiova, dar voi sunteţi cei care m-aţi făcut să vin la această echipă.

Ştiţi foarte bine, o s-o spun şi o s-o repet de fiecare dată, ce înseamnă această echipă pentru mine, ce înseamnă acest oraş.

Reclamă

Voi îmi daţi putere, ne daţi putere, să fim încrezători şi să fim cei mai buni.

Vă aşteptăm la meciuri. Cu voi alături putem ca în acest an să ne dorim să visăm. Şi împreună suntem foarte puternici!

Nu îmi găsesc cuvintele, sunt foarte emoţionat, nu mă aşteptam să vină atât de multă lume”, a spus Alexandru Mitriţă la evenimentul în care a fost prezentat oficial, organizat în Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și