Închide meniul

Mihai Rotaru l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după faultul teribil al lui Malcom Edjouma: „Lipsă de bun simț! Îi scoate ochiul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 12:17

Mihai Rotaru l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după faultul teribil al lui Malcom Edjouma: Lipsă de bun simț! Îi scoate ochiul!”

Mihai Rotaru l-a taxat pe Mihai Stoica, după Voluntari - FCSB 1-2

Mihai Stoica, în tribune la un meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după faultul teribil al lui Malcom Edjouma, din partida dintre Voluntari și FCSB. Patronul de la Universitatea Craiova susține că managerul general al roș-albaștrilor a dat dovadă de lipsă de bun simț, când a declarat că intrarea mijlocașului nu a fost atât de dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în duelul cu Voluntari, scor 2-1, și a urcat pe podiumul Ligii 1. Malcom Edjouma a fost autorul ambelor goluri ale roș-albaștrilor, însă a mai fost în centrul atenției atunci când l-a lovit cu piciorul în față pe Igor Armaș, fiind sancționat doar cu cartonaș galben.

Mihai Rotaru l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după faultul lui Malcom Edjouma

Mihai Rotaru susține că intrarea lui Malcom Edjouma a fost una extrem de violentă, lui Igor Armaș fiindu-i aproape ochiul scos. Totodată, patronul oltenilor s-a declarat șocat de afirmațiile lui Mihai Stoica, managerul general al bucureștenilor mărturisind că faultul nu a fost dur deloc.

Rotaru susține că duritatea faultului lui Edjouma se vede în urmele lăsate pe corpul lui Armaș, acesta fiind „tăiat” pe piept și pe față. Dacă ar fi fost sancționat cu cartonaș roșu, mijlocașul de la FCSB ar fi ratat următoarea partidă, derby-ul cu Universitatea Craiova.

”Nu frustrat, pentru că nu știi niciodată. Te bucură că nu joacă un jucător și cel care vine să fie omul meciului. Nu frustrați, dar e revoltător. Îi scoate ochiul acolo. Dădea puțin mai jos, rămânea cu ochiul în mână. E incredibil!

Reclamă

Dacă îl întrebați pe domnul Stoica o să zică că e nimic, din ce am înțeles. Mi se pare lipsă de bun simț. Nu poți spune așa ceva. Când vezi tăietura pe piept, pe față. Și spui că nu s-a întâmplat nimic? Înseamnă că a depășit un pic gardurile”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma. Mijlocașul FCSB-ului l-a lovit cu piciorul direct în față pe Igor Armaș, în meciul cu FC Voluntari, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 2-1. Deși faultul a fost unul extrem de dur, „centralul” Radu Petrescu a decis să-i arate doar cartonașul galben lui Edjouma.

Mihai Stoica a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au criticat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

Reclamă 4 / 0/3

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și