Închide meniul

Mihai Rotaru l-a reclamat pe Laurenţiu Reghecampf la comisii! Câţi bani îi cere Universitatea Craiova fostului antrenor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 ianuarie 2024, 17:48

Mihai Rotaru l-a reclamat pe Laurenţiu Reghecampf la comisii! Câţi bani îi cere Universitatea Craiova fostului antrenor

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru

Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Antena Sport

Mihai Rotaru l-a reclamat pe Laurenţiu Reghecampf la comisii! Patronul Universităţii Craiova a apelat la Comisia de Disciplină a FRF pentru a-şi recupera prejudiciul, după ce Laurenţiu Reghecampf a părăsit formaţia din Bănie fără să achite clauza de reziliere de 300.000 de euro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia după şase meciuri pe banca Universităţii Craiova. El a semnat cu Al-Taee din Arabia Saudită.

Mihai Rotaru l-a reclamat pe Laurenţiu Reghecampf la comisii!

Reghecampf s-a despărţit de Universitatea Craiova în septembrie 2023, dar nici până acum echipa patronată de Mihai Rotaru nu a primit suma de 300.000 de euro. Din acest motiv, clubul din Bănie l-a reclamat pe antrenorul de 48 de ani la Comisia de Disciplină a FRF, potrivit gsp.ro.

FRF poate dicta amenzi suplimentare pentru Laurenţiu Reghecampf. Cele două părţi se pot judeca şi în civil pentru recuperarea prejudiciului, după finalizarea tuturor termenelor pe plan sportiv.

După 19 etape disputate în Arabia Saudită, Al-Taee se află pe locul 16, cu 17 puncte, la 2 puncte de primul loc care asigură menţinerea în prima ligă. Echipa lui Reghecampf va juca primul meci din 2024 pe teren propriu, cu Al-Ittihad.

Reclamă

În ceea ce o priveşte pe Universitatea Craiova, fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte pentru derby-ul de pe stadionul Ion Oblemenco cu FCSB.

Andrea Compagno nu va fi în lot la Universitatea Craiova – FCSB

Elias Charalambous a declarat că Andrea Compagno nu a participat la ultimul antrenament al FCSB-ului, astfel că acesta nu va fi în lot pentru duelul cu Universitatea Craiova.

Antrenorul cipriot a confirmat că italianul are oferte, însă pentru moment, nimic nu s-a concretizat. Acesta s-a mai declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, pentru duelul cu oltenii.

Reclamă 4 / 0/3

„Andrea nu a fost cu noi la ultimele antrenamente, am fost informat că are oferte, cred că nu e nimic concret încă, nu a semnat, dar mâine nu va fi cu noi la meci. Vom vedea ce se întâmplă. Sunt fericit cu lotul pe care îl avem, trebuie să vorbim cu conducerea despre astfel de lucruri, ei decid ce jucători vin.

Orice jucător de calitate care pleacă e o pierdere, dar sunt fericit cu restul jucătorilor pe care îi avem, important e că avem fotbaliști de calitate. Când pierzi un jucător, pierzi”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și