Închide meniul

Mihai Rotaru, mesaj clar după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Era mai uşor 11 contra 11!”

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 14:28

Reclamă
Mihai Rotaru, mesaj clar după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Era mai uşor 11 contra 11!

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Rotaru a transmis un mesaj clar, după ce Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în a patra rundă de play-off. Patronul oltenilor este de părere că echipei lui Eugen Neagoe i-ar fi fost mai uşor dacă meciul se desfăşura 11 contra 11, şi giuleştenii nu evoluau în inferioritate numerică, după eliminarea lui Valentin Costache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a obţinut prima victorie din play-off. Oltenii s-au impus în duelul cu Rapid, şi s-au apropiat la doar două puncte de FCSB, ocupanta locului 3.

Mihai Rotaru, mesaj clar după Universitatea Craiova – Rapid 3-1

Mihai Rotaru s-a declarat fericit după victoria înregistrată de echipa sa, cu Rapid. Patronul Universităţii Craiova susţine că ar fi preferat ca giuleştenii să nu rămână în 10 jucători, deoarece în acest sens, nu ar fi avut apărarea supraaglomerată.

De asemenea, acţionarul din Bănie a mai declarat că obiectivul formaţiei sale este de a se clasa pe podium la finalul sezonului, luându-şi gândul de la titlu.

„Cred că ar fi fost mai ușor dacă jucam 11 contra 11, pentru că am început bine meciul, am dominat. În momentul în care sunt în inferioritate ei se închid foarte bine și e foarte greu să desfaci o apărare supraaglomerată, mai ales în campionatul nostru.

Reclamă

Nu a fost scopul nostru să fie scandal la Rapid, scopul nostru a fost să luăm cele 3 puncte și să ne menținem în această bătălie pentru podium, să fim cât mai aproape de locurile 2 și 3. Pentru primul loc este o utopie. Teoretic mai avem șanse, dar statistic este greu”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Eugen Neagoe, mulțumit după Universitatea Craiova – Rapid 3-1

Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit după Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Antrenorul oltenilor a fost încântat de jocul făcut de elevii săi.

„Mă bucur din suflet că am reușit să îi facem fericiți pe suporteri într-o zi mare așa cum a fost azi. Le mulțumesc din suflet că au fost alături de noi. I-am felicitat pe băieți pentru jocul foarte bun pe care l-au făcut. Rămânem împreună până mâine la prânz și apoi vor fi liberi pentru că merită. Au făcut un joc foarte bun în această seară.

Reclamă 4 / 0/3

Rapidul e o echipă foarte bună cu jucători valoroși. Golul lor a venit însă întâmplător, a fost o fază pe care am tratat-o noi cu lejeritate, dar am reușit să marcăm 3 goluri și cred că am mai fi putut marca.

Markovic nu vreau să se mulțumească cu puțin, întotdeauna îmi doresc de la jucătorii mei mai mult. Îmi doresc să câștigăm fiecare joc pe care-l mai avem de disputat, mai sunt 6 meciuri și le vom trata cu maximă responsabilitate, cu dorința de a mulțumi suporterii”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Jovan Markovic, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – Rapid 3-1

Jovan Markovic, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Atacantul oltenilor este mulțumit de jocul echipei sale, însă a recunoscut că derby-ul cu giuleștenii a fost mult mai dificil decât a părut.

„A părut ușor, dar a fost destul de greu. Am muncit, am ratat destul de mult. Sunt momente și momente în timpul jocului, dar trebuie să încercăm, că de aia e fotbal. Am făcut niște egaluri în meciuri pe care ar fi trebuit să le câștigăm.

Sperăm de acum să ne impunem în fiecare meci. Vom lua fiecare meci în parte, iar la final vom vedea unde ne aflăm. E un Paște fericit pentru noi și pentru suporteri!”, a declarat Jovan Markovic, la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și