Închide meniul

Mihai Rotaru, ofertă de 2 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Răspunsul primit imediat de la Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2023, 8:33

Reclamă
Mihai Rotaru, ofertă de 2 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Răspunsul primit imediat de la Gigi Becali

ihai Rotaru, ofertă de 2 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

Mihai Rotaru a recunoscut că a făcut o ofertă de 2 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Patronul Universităţii Craiova a încercat să îl convingă pe Gigi Becali să îşi vândă căpitanul chiar la rivala din Bănie. Darius Olaru a fost ţinta alb-albaştrilor pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a fost la un pas să ajungă la Craiova chiar înainte să semneze cu FCSB, în 2020. Roş-albaştrii l-au transferat atunci de la Gaz Metan Mediaş, pentru 600.000 de euro. Acum, mijlocaşul naţionalei are o cotă de piaţă de 5.3 milioane de euro.

Mihai Rotaru, ofertă de 2 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

Universitatea Craiova are 3 victorii la rând în Liga 1 şi a reintrat în cărţi pentru titlu. Oltenii au urcat pe podium şi s-au apropiat la cinci puncte de FCSB. Mihai Rotaru este gata să aducă întăriri. A visat chiar şi la Darius Olaru, dar a fost refuzat imediat de Gigi Becali.

Sunt jucători care sunt în atenția noastră atât din campionatul intern, cât și din afară. Nu vreau să discutăm nume (n.r. dacă Marius Ştefănescu este pe lista Universităţii Craiova)!

(Atunci de la FCSB vă interesează cineva?) Haha. Chiar sunt jucători valoroși la FCSB, interesanți. Păi, am făcut ofertă pentru Olaru de două milioane de euro. A fost refuzată!„, a declarat Mihai Rotaru pentru iamsport.ro.

Reclamă

Finanţatorul Universităţii Craiova a fost întrebat şi dacă este tentat să facă o ofertă şi pentru Andrea Compagno, fostul golgheter al FCSB-ului care a fost trecut pe „linie moartă” de patron.

Nu vreau să intrăm în aceste detalii. Nici nouă nu ne place să se vorbească despre echipa noastră și jucătorii noștri. Niciodată nu vom discuta de jucătorii altor echipe. Dacă vom fi provocați, și cineva ne atacă, atunci vom răspunde„, a ma spus patronul oltenilor.

Darius Olaru e devastat după eliminarea din Cupă

Darius Olaru e devastat după eliminarea din Cupa României. Olaru a fost introdus la pauză, atunci când scorul era 2-0 pentru FCU Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Avea să fie, de altfel, scorul final al partidei. FCSB a făcut 4 schimbări la pauză. Dorin Rotariu, Damjan Djokovic, Valentin Crețu și Eduard Radaslavescu au părăsit terenul, fiind înlocuiţi cu David Miculescu, Darius Olaru, Adrian Șut și Alexandru Pantea.

O partidă foarte proastă din partea noastră, din nou. Asta este, trebuie să ne ridicăm fiindcă în 3 zile avem alt meci.

Nu ştiu de unde, pur şi simplu nu ne mai facem jocul nostru. Ne lipseşte încrederea. Jocul nu merge şi nu avem nici rezultate. Era un alt obiectiv al nostru Cupa, nu am reuşit să ne calificăm mai departe.

Trebuie să ne adunăm şi să mergem mai departe. Am încercat să intrăm bine, cei care am intrat în a doua repriză de pe bancă.

(n.r.: Ce v-au spus suporterii?) Ne-au încurajat şi ne-au spus că ne aşteaptă un meci, care şi noi ştim că va fi foarte dificil şi pe care trebuie să îl tratăm altfel dacă vrem să scoatem ceva din acea partidă.

Trebuie să avem altă atitudine. Dacă nu vom schimba ceva vom pierde partida (n.r.: cu CFR Cluj)!

Am vrut doar să dau totul în această seară. Atât am putut, din păcate am ieşit din Cupă”, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro după ce FCSB a părăsit Cupa României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și