Închide meniul

Darius Olaru e devastat după eliminarea din Cupă: „O partidă foarte proastă”! Semnalul de alarmă înaintea derby-ului cu CFR Cluj!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 decembrie 2023, 23:06

Reclamă
Darius Olaru e devastat după eliminarea din Cupă: „O partidă foarte proastă! Semnalul de alarmă înaintea derby-ului cu CFR Cluj!

Darius Olaru a recunoscut că a ținut cu rivala Dinamo

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Darius Olaru e devastat după eliminarea din Cupa României. Olaru a fost introdus la pauză, atunci când scorul era 2-0 pentru FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avea să fie, de altfel, scorul final al partidei. FCSB a făcut 4 schimbări la pauză. Dorin Rotariu, Damjan Djokovic, Valentin Crețu și Eduard Radaslavescu au părăsit terenul, fiind înlocuiţi cu David Miculescu, Darius Olaru, Adrian Șut și Alexandru Pantea.

Darius Olaru e devastat după eliminarea din Cupă: „O partidă foarte proastă”

O partidă foarte proastă din partea noastră, din nou.

Asta este, trebuie să ne ridicăm fiindcă în 3 zile avem alt meci.

Nu ştiu de unde, pur şi simplu nu ne mai facem jocul nostru. Ne lipseşte încrederea. Jocul nu merge şi nu avem nici rezultate.

Reclamă

Era un alt obiectiv al nostru Cupa, nu am reuşit să ne calificăm mai departe.

„Dacă nu vom schimba ceva vom pierde cu CFR”

Trebuie să ne adunăm şi să mergem mai departe.

Am încercat să intrăm bine, cei care am intrat în a doua repriză de pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: Ce v-au spus suporterii?) Ne-au încurajat şi ne-au spus că ne aşteaptă un meci, care şi noi ştim că va fi foarte dificil şi pe care trebuie să îl tratăm altfel dacă vrem să scoatem ceva din acea partidă.

Trebuie să avem altă atitudine. Dacă nu vom schimba ceva vom pierde partida (n.r.: cu CFR Cluj)!

Am vrut doar să dau totul în această seară. Atât am putut, din păcate am ieşit din Cupă”, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro după ce FCSB a părăsit Cupa României.

FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3! „Roș-albaștrii” și „câinii”, OUT din Cupa României

FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3! Cele două meciuri au contat pentru ultima etapă a Grupei C din Cupa României.

După aceste rezultate, FCU Craiova și Oțelul Galați s-au calificat în sferturile cupei. Dinamo a avut o ocazie importantă de a întoarce soarta meciului, în prelungiri, dar Gregorio a ratat o lovitură liberă importantă. Astfel, echipele eliminate din competiție au fost FCSB și Dinamo.

FCU Craiova: Gurău – Compagnucci, Lacroix, Padula, Negru – Achim(c), Van Durmen – Baeten, Bauza, Blidar – Chițu;

Rezerve: Mogoșanu, Sidibe, Pop, Ibrahim, Albu, Blănuță, Danny, Bahassa;

Reclamă

Antrenor: Giovanni Costantino

FCSB: Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Lixandru, Ov. Popescu(c), Djokovic – Rotariu, Băluță, Radaslavescu;

Rezerve: Udrea, Șut, Miculescu, Toma, Laszlo, Olaru, Pantea, Radunovic, Popa;

Antrenor: Elias Charalambous

Mihai Stoica a lăudat un jucător de la FCSB, pe care Gigi Becali l-a criticat

Mihai Stoica a spus că Damjan Djokovic este un exemplu pentru toată lumea pentru modul în care se antrenează. După câteva evoluţii mai slabe, Becali a decis să îl scoată din prima echipă pe mijlocaş. Djokovic a jucat 21 de meciuri pentru FCSB în acest sezon şi a marcat de 4 ori şi a dat o pasă decisivă.

„Djokovic e un băiat senzaţional, foarte deosebit de alţii. Am văzut foarte mulţi jucători cărora le place să se antreneze, dar cei care trec de o vârstă se antrenează aşa în 2/4, nu e cazul lui Djokovic. 

Eu n-am văzut jucător să se antreneze cu o aşa asiduitate. Nu l-am văzut la un antrenamente să fie puţin sub ce e de obicei. Toată viaţa a fost titular, aici experimentează şi o situaţie de genul ăsta. E excepţional, un exemplu pentru toată lumea”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Damjan Djokovic a fost înlocuit la pauză în meciul cu FCU Craiova, în urma căruia „roş-albaştrii” au fost eliminaţi din Cupa României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și