Închide meniul

Mihai Rotaru, ofertă pentru un fost atacant din LaLiga! Lovitura pe care o încearcă patronul Universităţii Craiova

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2024, 15:02

Reclamă
Mihai Rotaru, ofertă pentru un fost atacant din LaLiga! Lovitura pe care o încearcă patronul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru, ofertă pentru un fost atacant din LaLiga!

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru a făcut o ofertă pentru un fost atacant din LaLiga! Patronul Universităţii Craiova încearcă să îl transfere pe Omar Faraj (22 de ani), de la AIK Stockholm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faraj a jucat un meci în LaLiga, pentru Levante. El a revenit în oraşul natal în februarie 2023. A marcat de atunci 7 goluri în 43 de partide în prima ligă suedeză.

Mihai Rotaru, ofertă pentru un fost atacant din LaLiga! Lovitura pe care o încearcă patronul Universităţii Craiova

Potrivit gsp.ro, Mihai Rotaru încearcă să îl împrumute gratis pe Faraj până la 31 mai 2025. Universitatea Craiova propune o sumă de 500.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Faraj ar avea un salariu de 10.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova. Ar fi o lovitură financiară importantă pentru Mihai Rotaru. Faraj este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.2 milioane de euro.

Rămâne de văzut dacă formaţia suedeză va accepta oferta lui Rotaru. AIK Stockholm a plătit 500.000 de euro pentru a-l cumpăra pe Faraj de la Levante.

Reclamă
Reclamă

Alex Mitriţă a semnat! Contract până în 2028 şi clauză uriaşă de reziliere pentru vedeta lui Mihai Rotaru

Alex Mitriţă a semnat! Vedeta lui Mihai Rotaru şi-a prelungit până în 2028 contractul cu echipa olteană.

Mitriţă va avea o clauză uriaşă de reziliere, de 5 milioane de euro! Universitatea Craiova a reuşit o mutare foarte importantă în lupta pe care o duce pentru titlu. Oltenii sunt pe primul loc în Liga 1 după 6 etape, cu 14 puncte.

”Mitriţă este al Craiovei!

Reclamă
– Contract nou pentru “Piticul atomic”
– Valabil pentru 4 ani, până în 20𝟐𝟖
– Clauză de reziliere de 5 milioane EURO, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook, după ce a reuşit să îl convingă pe Alex Mitriţă să semneze prelungirea contractului.

„Nu ar avea voie să lipsească de la echipa naţională”

Mircea Lucescu ar fi decis să îl convoace pe Alex Mitriţă la naţionala României, iar Mihai Rotaru a comentat imediat hotărârea noului selecţioner, Mircea Lucescu. Lucescu va debuta pe banca naţionalei la meciul cu Kosovo de pe 6 septembrie, din Liga Naţiunilor. Partida va fi transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Este o veste bună… este perfect. Este un jucător care nu ar avea voie să lipsească de la echipa națională, indiferent de situație. Este singurul jucător român care îți face diferența meci de meci.

Fără discuție o să fie o veste bună pentru el. Mitriță a suferit foarte mult și i-a fost foarte greu. A trebuit să îl punem pe picioare pentru acest start de sezon. A fost dezamăgit și și-a dorit foarte mult să fie acolo (n.r. la EURO 2024). Echipa națională înseamnă ceva sfânt.

Nu e vorba de ochi aici, pentru că e și vorba aceea ‘calul de rasă îl vede oricine’. Nu trebuie să te pricepi la fotbal ca să vii și să vezi un cal de rasă. Edi l-a văzut, dar nu l-a vrut. Este o diferență. Mă îndoiesc că nu l-a văzut.

Mitriță este piece of cake, ca să spun așa. A avut jucători mult mai complicați și periculoși. Nu cred că există o problemă în sensul acesta. Plus că Mircea Lucescu are un respect aparte. Fără discuție e nevoie de Alexandru Mitriță la națională”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

17:16

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier
Citește și