Închide meniul

Mircea Lucescu s-a decis în privinţa lui Alexandru Mitriţă! Mihai Rotaru a reacţionat imediat

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 14:37

Reclamă
Mircea Lucescu s-a decis în privinţa lui Alexandru Mitriţă! Mihai Rotaru a reacţionat imediat

Mircea Lucescu s-a decis în privinţa lui Alexandru Mitriţă

Mircea Lucescu, în timpul conferinţei de presă de prezentare la naţională/ Profimedia

Mircea Lucescu s-a decis în privinţa lui Alexandru Mitriţă. Selecţionerul ar fi hotărât deja ca starul Universităţii Craiova să fie convocat la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu îşi va începe noul mandat pe banca naţionalei luna viitoare, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România se va duela cu Kosovo pe 6 septembrie, în Liga Naţiunilor.

Mircea Lucescu s-a decis în privinţa lui Alexandru Mitriţă

Mircea Lucescu ar fi luat deja decizia finală în privinţa lui Alexandru Mitriţă, notează fanatik.ro. Selecţionerul s-a hotărât şi îl va convoca pe mijlocaş la naţională, pentru acţiunea „tricolorilor” de luna viitoare.

Alexandru Mitriţă va reveni la naţională după doi ani. Ultima dată, mijlocaşul a fost convocat la o acţiune din noiembrie 2022.

Mihai Rotaru a reacţionat imediat, după decizia luată de Mircea Lucescu. Patronul Universităţii Craiova a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului său.

Reclamă
Reclamă 4

„Este o veste bună… este perfect. Este un jucător care nu ar avea voie să lipsească de la echipa națională, indiferent de situație. Este singurul jucător român care îți face diferența meci de meci.

Fără discuție o să fie o veste bună pentru el. Mitriță a suferit foarte mult și i-a fost foarte greu. A trebuit să îl punem pe picioare pentru acest start de sezon. A fost dezamăgit și și-a dorit foarte mult să fie acolo (n.r. la EURO 2024). Echipa națională înseamnă ceva sfânt.

Nu e vorba de ochi aici, pentru că e și vorba aceea ‘calul de rasă îl vede oricine’. Nu trebuie să te pricepi la fotbal ca să vii și să vezi un cal de rasă. Edi l-a văzut, dar nu l-a vrut. Este o diferență. Mă îndoiesc că nu l-a văzut.

Reclamă

Mitriță este piece of cake, ca să spun așa. A avut jucători mult mai complicați și periculoși. Nu cred că există o problemă în sensul acesta. Plus că Mircea Lucescu are un respect aparte. Fără discuție e nevoie de Alexandru Mitriță la națională”, a declarat Mihai Rotaru, conform sursei citate mai sus.

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Basarab Panduru a transmis un mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională, sub comanda lui Mircea Lucescu. „Pandi” e convins că mijlocaşul Universităţii Craiova e cel mai în formă jucător din Liga 1.

„Eu zic că era convocat 100%, mai ales că Lucescu n-are nicio treabă cu nimeni în momentul ăsta şi probabil că era la echipa naţională.

Coman nu ştii ce joacă, Coman are un meci de campionat şi nu ştiu ce amicale pe acolo, la Mihăilă a fost Cupa, n-a început campionatul. Cel mai în formă jucător în momentul ăsta este Mitriţă. Lucescu pleacă de la zero şi spune, ‘trebuie să-l văd, n-am cum să nu-l văd, îl văd cum joacă, îl văd că e bun, n-am cum să nu-l iau.

Dacă îmi face şi mie la fel atunci o să-l trimit unde l-a trimis şi Edi, dar până atunci hai să-i dau o şansă”, a declarat Basarab Panduru, conform primasport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:27

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna din Cupa României. Reacţia imediată a lui Marius Lăcătuş

21:23

Promisiunea pe care le-a făcut-o Viorel Moldovan fanilor giuleşteni înainte de meciul cu Dinamo: „Garantez, notaţi-vă!”

20:48

VideoFiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton! Echipa care îl doreşte

20:40

Supercupa Europei | Real Madrid – Atalanta (22:00) LIVE TEXT. Kylian Mbappe este titular şi poate câştiga primul trofeu cu Real

20:20

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB: „Nu e de Champions League, pe Hermannstadt poţi să îi păcăleşti cu el”

20:18

NEWS ALERTGigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului 6 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”
Citește și