Închide meniul

Mihai Rotaru pregătește o nouă lovitură la Universitatea Craiova! Un dublu campion e aproape de mutarea în Bănie

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 9:53

Reclamă
Mihai Rotaru pregătește o nouă lovitură la Universitatea Craiova! Un dublu campion e aproape de mutarea în Bănie

Mihai Rotaru pregătește o nouă lovitură la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru

Mihai Rotaru pregătește o nouă lovitură la Universitatea Craiova! După ce și-ar fi asigurat serviciile lui Silviu Lung Jr, patronul oltenilor e gata de o nouă mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, patronul îl are pe lista de transferuri pe mijlocașul Jair Tavares, care tocmai ce și-a încheiat contractul cu Petrolul Ploiești.

Mihai Rotaru pregătește o nouă lovitură la Universitatea Craiova

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, mutarea lui Jair în Bănie depinde doar de hotărârea lui Costel Gâlcă, antrenorul oltenilor.

Mijlocașul a mai fost pe lista de transferuri a Universității și în 2023, însă atunci Petrolul a refuzat oferta de 100.000 de euro făcută de Mihai Rotaru.

Sursa citată anterior anunță că oltenii ar trebui să aibă lotul complet până pe data de 17 iunie, atunci când echipa lui Costel Gâlcă va pleca în cantonament. Antrenorul își dorește ca toate transferurile să fie realizate până la acea dată.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru a se înțelege rapid cu Jair, Rotaru i-ar fi pregătit un salariu aproape dublu față de perioada Petrolul. Conform sursei citate, acesta ar accepta un salariu de 15.000 de euro. Totuși, așa cum a fost menționat anterior, mutarea este condiționată de acceptul lui Costel Gâlcă.

În cariera sa, Jair a jucat pentru Ituano, AC Oulu, Ilves, HJK Helsinki și Petrolul. Alături de HJK a cucerit două titluri în Finlanda. În momentul de față este cotat la 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova!

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iași și semnează cu Universitatea Craiova! Mihai Rotaru face tot posibilul pentru a aduce titlul în Bănie și își întărește echipa cu un transfer surprinzător!

Reclamă

După un singur sezon în tricoul celor de la Poli Iași, Silviu Lung Jr a decis să își schimbe echipa. Portarul a revenit în anul 2023 în România, după ce și-a încheiat lunga aventură din străinătate.

Potrivit informațiilor oferite de sursa citată anterior, Silviu Lung Jr. va ajunge la Universitatea Craiova, acolo unde se va lupta pentru un post de titular cu Laurențiu Popescu.

În stagiunea care tocmai s-a încheiat, Silviu Lung Jr. a adunat 24 de meciuri la Poli Iași, în care a primit 29 de goluri. În România, portarul a mai fost legitimat la Astra, echipă alături de care a câștigat un titlu, în anul 2016.

Pe plan extern, Lung a fost legitimat la Kayserispor, din 2017 până în 2022. Mai apoi a plecat la Al-Raed, în anul 2022, iar, în cele din urmă, avea să semneze cu Poli Iași.

Mihai Rotaru face astfel o mutare importantă, având în vedere că patronul trebuie să își îmbunătățească lotul și pentru preliminariile UEFA Conference League.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și