Închide meniul

Mihai Rotaru pregăteşte un nou transfer la Universitatea Craiova! Anunţ dramatic despre Bancu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2023, 13:14

Mihai Rotaru pregăteşte un nou transfer la Universitatea Craiova! Anunţ dramatic despre Bancu

Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru pregăteşte un nou transfer la Universitatea Craiova. Finanţatorul oltenilor spune că echipa are nevoie de un fundaş stânga, care să îi facă o concurenţă lui Bogdan Vătăjelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a dat o veste dramatică şi despre Bancu. Acesta a spus că Bancu are şanse mici să mai joace în acest sezon, deşi va fi apt de joc la finalul lunii aprilie.

Mihai Rotaru pregăteşte un nou transfer la Universitatea Craiova

„Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu… dacă rezolvăm, putem considera că am avut o campanie de achiziții foarte bună.

Nicuțor Bancu va fi apt undeva la sfârșitul lui aprilie, începutul lui mai, dar fiind sfârșit de campionat, de playoff, nu cred că îl vom arunca în luptă la momentul acela”, a spus Mihai Rotaru la sport.ro.

Andrei Ivan, răspuns ferm când a fost întrebat de schimbările de antrenori de la Universitatea Craiova

Andrei Ivan, răspuns ferm când a fost întrebat de schimbările de antrenori de la Universitatea Craiova. Universitatea Craiova se află la al treilea antrenor principal din acest sezon.

Reclamă

Laszlo Balint şi Mirel Rădoi au pregătit echipa înainte să fie instalat principal Neagoe. A fost şi o perioadă de interimat de două etape asigurată de Dragoş Bon.

Andrei Ivan a marcat, din penalty, golul Universităţii Craiova din amicalul cu Partizan Belgrad, scor 1-1.

„Un meci greu pentru noi, suntem deja de 11 zile aici. Ne-a încărcat Mister destul de mult. Suntem la 7 puncte de primul loc, sperăm să facem un meci bun la Botoşani şi să câştigăm. A venit cu alte idei. Încă nu o să se vadă, suntem la început. De abia avem 12 zile cu dânsul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu i-am schimbat noi (n.r. – de schimbările de antrenori). Nu depinde de noi. Noi vrem să câştigăm fotbal, să câştigăm trofee. Dar sunt meciuri şi meciuri când nu putem să câştigăm. Asta a fost decizia lui Mister, căpitan este Bancu, eu sunt al doilea. Şi înainte să plec de la Craiova eram căpitan”, a spus Andrei Ivan în cantonamentul din Antalya.

Eugen Neagoe i-a pus gând rău lui Dan Petrescu: „Aş vrea ca noi să facem asta!”

Eugen Neagoe a vorbit despre şansele Universităţii Craiova de a întrerupe hegemonia celor de la CFR Cluj şi să câştige campionatul în acest sezon. Neagoe speră ca echipa sa să fie cea care întrerupe seria de 5 titluri consecutive câştigate de ardeleni.

La amicalul cu Partizan Belgrad, a fost prezent şi Mihai Rotaru. Neagoe spune că a vorbit cu el şi, dacă va mai fi nevoie, atunci vor mai veni jucători.

„La un moment dat se va întrerupe acest şir şi aş vrea ca noi să-l întrerupem. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câştige campionatul. Îmi doresc din suflet să reuşim acest lucru, dar suntem departe în acest moment. Patronul a fost la meci, l-am salutat. Vom vedea ce o să fie în continuare. Dacă o să fie cazul, atunci vom mai aduce jucători”, a spus Eugen Neagoe după Universitatea Craiova – Partizan Belgrad 1-1.

Recomandări
  • Mihai Rotaru pregăteşte un nou transfer la Universitatea Craiova

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și