Închide meniul

Mihai Rotaru, reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Petev: „M-am gândit doar să câştigăm!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2024, 11:04

Reclamă
Mihai Rotaru, reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Petev: „M-am gândit doar să câştigăm!

Mihai Rotaru, reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Petev

Marius Şumudică şi Mihai Rotaru / Colaj Profimediaimages

Mihai Rotaru a avut o reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Ivaylo Petev pe banca Universităţii Craiova. Patronul oltenilor nu a stat pe gânduri şi a făcut un anunţ vehement.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea din Bănie a învins-o cu mari emoţii pe FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a din Liga 1. După două remize la rând, alb-albaştrii cu reuşit să se impună cu scorul de 2-1 în faţa ilfovenilor. Maldonado a înscris golul victoriei în minutul 84. „Centralul meciului”, Adrian Cojocaru, a acordat penalty pentru Voluntari în prelungirile partidei, dar a întors ulterior decizia cu ajutorul VAR.

Mihai Rotaru, reacţie fermă când a fost întrebat dacă Marius Şumudică vine în locul lui Petev

Mihai Rotaru a ţinut să anunţe, imediat după meci, că nu ia în calcul să îl schimbe pe Ivaylo Petev. Totul după ce s-au amplificat zvonurile că Marius Şumudică va pleca de la Gaziantep şi va veni la Universitatea Craiova.

(V-ați gândit la varianta Marius Șumudică?) Nu, în seara asta nu mă gândesc și nu mă gândesc niciodată. Mă cunoașteți, nu veți primi răspunsuri la astfel de întrebări, dar nu m-am gândit, m-am gândit doar să câștigăm”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Universitatea Craiova este pe locul 4 în Liga 1, la 16 puncte în spatele liderului FCSB. Echipa lui Rotaru mai are de jucat, în ultimele trei etape din sezonul regulat, cu Petrolul, Rapid şi FCU Craiova.

Reclamă

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep

Marius Şumudică a venit cu explicaţii după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep. Antrenorul român a spus că nu s-a pus problema de aşa ceva şi că va continua pe banca turcilor.

În presa din Turcia a apărut informaţia conform căreia, în urma unei şedinţe pe care a avut-o cu şefii clubului, antrenorul român va fi demis. Şumudică a respins cu vehemenţă aceste informaţii şi a dat asigurări că, împreună cu staff-ul său, va continua să lupte să salveze echipa de la retrogradare.

Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare. Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, a declarat Marius Șumudică pentru sursa citată anterior.

Cu Şumudică pe bancă, Gaziantep a rămas cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri din campionatul Turciei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și