Închide meniul

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep: „Nu s-a pus problema de aşa ceva!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 20:41 / Actualizat: 26 februarie 2024, 23:56

Reclamă
Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep: „Nu s-a pus problema de aşa ceva!

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep. Antrenorul român a spus că nu s-a pus problema de aşa ceva şi că va continua pe banca turcilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În presa din Turcia a apărut informaţia conform căreia, în urma unei şedinţe pe care a avut-o cu şefii clubului, antrenorul român va fi demis. Şumudică a respins cu vehemenţă aceste informaţii şi a dat asigurări că, împreună cu staff-ul său, va continua să lupte să salveze echipa de la retrogradare.

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep

”Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare. Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gaziantep, după scandările uluitoare din tribună. Românul, mesaj pentru başkan

Au apărut detalii despre ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gaziantep, după scandările uluitoare din tribună. Antrenorul român a avut prima reacţie după Gaziantep – Başakşehir, scor 0-2, meci din etapa a 27-a a campionatului Turciei.

Reclamă

Cu Şumudică pe bancă, Gaziantep a rămas cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Denis Drăguş îl putea ajuta să evite un nou eşec, dar golul atacantului a fost anulat cu VAR. S-a bucurat degeaba cu Alex Maxim.

La scorul de 0-1, fanii lui Gaziantep nu au mai rezistat şi au avut scandări uluitoare. „Explică-ne, Șumudică! De ce nu joacă echipa?”, au strigat suporterii. Pe finalul meciului, aceştia i-au cerut demisia lui Şumudică.

La conferinţa de presă, Marius Şumudică a anunţat că nu ia în calcul să plece. Le-a transmis atât fanilor lui Gaziantep, cât şi başkanului, că nu renunţă la luptă cât timp echipa are şanse să se salveze de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa nu a arătat rău astăzi. Vom încerca să menținem echipa în prima ligă obținând puncte în meciurile următoare. Mai avem șanse să nu retrogradăm. Conducerea îmi poate cere demisia, poate face asta sau nu. Noi ne vom găsi drumul.

Fanii mă iubesc, nu știu ce a fost. Vom vedea zilele viitoare, dar eu îi iubesc și cred că vom rămâne în prima ligă”, a declarat Marius Şumudică la finalul meciului, potrivit turcilor de la telgraf.net.

Gaziantep are 28 de puncte după 27 de etape şi este pe loc retrogradabil. Ocuă poziţia a 17-a şi poate fi depăşită în clasament de Konyaspor şi Pendikspor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și