Închide meniul

Mihai Rotaru, reacţie tranşantă despre FCSB: „Atunci îşi vor arăta nivelul!” Ce a spus despre derby-ul cu Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 8:31

Mihai Rotaru, reacţie tranşantă despre FCSB: „Atunci îşi vor arăta nivelul! Ce a spus despre derby-ul cu Rapid

Mihai Rotaru, reacţie tranşantă despre FCSB

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru a oferit o reacţie tranşantă despre FCSB, înaintea derby-ului cu Rapid. Patronul Universităţii Craiova a declarat că roş-albaştrii vor fi campioni, în cazul în care vor obţine toate punctele din ultimele trei meciuri din turul play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova va primi vizita celor de la Rapid, în această rundă de play-off. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro. De cealaltă parte, FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Farul, în această etapă.

Mihai Rotaru, reacţie tranşantă despre FCSB

Mihai Rotaru a declarat că duelul „de foc” dintre Universitatea Craiova şi Rapid va stabili principala candidată la locul doi şi principala contracandidată la titlu a celor de la FCSB. Patronul din Bănie a subliniat că echipa sa se luptă cu toate echipele din play-off, înafară de lider, pentru locul secund.

De asemenea, Rotaru a oferit declaraţii şi despre lupta la titlu şi a transmis că FCSB va avea trei meciuri „de foc” în ultimele trei etape din turul play-off-ului. Liderul se va duela cu Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Rapid, iar patronul oltenilor este de părere că în cazul în care vor ieşi învingători din toate meciurile, roş-albaştrii vor deveni astfel şi campioni.

„Noi ne luptăm acum cu CFR, Rapid, Farul și Sepsi, ca să nu mai ignor pe cineva din greșeală. Gică este prietenul meu, îl iubesc, nu a fost intenția mea de a-l ofensa. Acest meci (n.r. Universitatea Craiova – Rapid) este cel care va stabili principala candidată la locul 2 și challengerul la titlu pentru FCSB.

Reclamă

Nu sunt de acord că pentru CFR s-a terminat lupta la titlu. Ultimele meciuri ale FCSB-ului din turul acestui play-off sunt cu Universitatea Craiova, Rapid și CFR Cluj. Sunt trei meciuri din care poate să ia niciun punct, sau două. Dacă iau 9 puncte, sunt campioni. Atunci FCSB își va arăta adevăratul nivel. Sunt cele mai grele meciuri”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Mihai Rotaru, mesaj pentru Dan Șucu înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Mihai Rotaru a avut un mesaj pentru Dan Șucu înainte de Universitatea Craiova – Rapid. Patronul oltenilor a vorbit despre situația biletelor pentru oaspeți, de la meciul de sâmbătă seară.

Rotaru a dezvăluit faptul că suporterii bucureștenilor vor avea bilete în mai multe sectoare ale arenei, printre care și unul de la nivelul zonelor VIP.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu există, nu ştiu de unde aţi auzit asta (n.r: că ar fi refuzat cererea lui Dan Şucu). Suporterii trebuie să aibă acces la stadion și la meci. Cei de la Rapid, la noi pe Oblemenco n-au venit până acum mai mult de 800. Până ieri au vândut 1.000 de bilete, azi au mai vândut vreo 20. Le-am dat accesul la platforma noastră. Ei au bilete jos, sus, peste tot. Au 1.900 de bilete în sector!

Noi nu puteam să le dăm la Peluza Sud, care e cotată mai jos din punctul de vedere al calităţii jocului decât Tribuna 1.

Domnul Şucu a cerut fie Peluza Sud, fie inelul de jos. Le-am dat inelul de jos.

Domnul Şucu a cerut foarte multe. Ei nu ştiau ce vor. Domnul Şucu va avea experienţă de VIP în mijlocul galeriei. Având în vedere că e domnul Șucu, i-am acordat și această șansă. Dacă e nevoie îi aducem și mobilă de la IKEA”, a spus Mihai Rotaru, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și