Închide meniul

Mihai Rotaru, reacţie uluitoare despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Ce a putut spune patronul

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 19:06

Reclamă
Mihai Rotaru, reacţie uluitoare despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Ce a putut spune patronul

Mihai Rotaru, reacţie uluitoare despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Rotaru, reacţie uluitoare despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Patronul formației din Bănie a vorbit despre situația de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf va pleca de la Universitatea Craiova după ce o formație din Arabia Saudită i-a achitat clauza de reziliere, de 300.000 de euro.

Mihai Rotaru, reacţie uluitoare despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Ce a transmis patronul din Bănie

După ce o formație din Arabia Saudită i-a achitat clauza de reziliere lui Laurențiu Reghecampf, Mihai Rotaru a oferit prima reacție uluitoare.

Nu avem declarații, sunt în concediu, la revedere!„, a spus Mihai Rotaru pentru iamsport.ro.

Patronul clubului din Bănie a recunoscut, la scurt timp distanţă, că Reghecampf urmează să plece.  Totuşi, nu a dorit să ofere mai multe amănunte.

Reclamă

„Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei (n.r. 300.000 de euro). Mai multe elemente nu am momentan să vă spun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Șeicii din Arabia Saudită i-au plătit clauza de reziliere lui „Reghe” după meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi, încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea oltenilor. Aceasta ar urma să fie a 4 aventură a lui Laurențiu Reghecampf în zona Golfului, după ce a mai pregătit alte 4 formații arabe.

Este vorba despre echipele: Al-Hilal (2014-2015, din Arabia Saudită), Al Wahda (2017-2018, din Emiratele Arabe Unite), Al-Wasl (2019-2020, din Emiratele Arabe Unite) și Al Ahli (2021, din Arabia Saudită).

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova, pentru a 2-a oară, pe data de 26 iulie. Acesta a adunat 7 meciuri pe banca oltenilor, în care a obținut 4 victorii, și un rezultat de egalitate. De asemenea, oltenii au suferit și două înfrângeri, cu „Reghe” pe bancă. Este vorba despre meciurile cu Farul (0-2) și cu FCSB (0-3).

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Fostul oficial îl susține pe Eugen Neagoe

Sorin Cârțu a dezvăluit că și l-ar dori înapoi pe banca Universității pe Eugen Neagoe, tehnician care a fost dat afară de către Mihai Rotaru după a doua etapă a noului sezon din Liga 1. Fostul președinte al clubului din Bănie a menționat totuși că decizia finală îi aparține patronului, care nu se aștepta să fie nevoit să caute un nou antrenor, având în vedere că Reghecampf a stat pe banca clubului doar pentru 7 meciuri.

„Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru. Ce decide el. Dar îţi dai seama că şi el e… o plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de acastă situaţie.

Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat. Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine”, a spus Sorin Cârțu, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și