Închide meniul

Mihai Rotaru, reacție vehementă după ce Malcom Edjouma a marcat în FCSB – Universitatea Craiova: „Purtător ilegal de tricou!”

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2023, 12:24

Reclamă
Mihai Rotaru, reacție vehementă după ce Malcom Edjouma a marcat în FCSB – Universitatea Craiova: Purtător ilegal de tricou!”

Mihai Rotaru, reacție vehementă după ce Malcom Edjouma a marcat în FCSB - Universitatea Craiova

Malcom Edjouma, în timpul meciului dintre FCSB - Universitatea Craiova/ Hepta

Mihai Rotaru a făcut un anunț categoric, după ce Malcom Edjouma a marcat în partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 1-1. Patronul oltenilor a declarat că mijlocașul roș-albaștrilor nu ar fi trebuit să se afle pe teren, la partida din etapa a 26-a din Liga 1, deoarece trebuia avertizat cu cartonaș roșu în partida din etapa precedentă, cu Voluntari. După meciul respectiv, Edjouma a stârnit un val de reacții deoarece l-a faultat teribil pe Igor Armaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a scos un egal dramatic în partida cu FCSB. Iulian Cristea a „reușit” un autogol în minutul 90+1, după ce Malcom Edjouma reușise să deschidă scorul în minutul 2.

Mihai Rotaru, anunț categoric după ce Malcom Edjouma a marcat în FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dezvăluit că a trăit la intensitate maximă partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, și s-a bucurat enorm de golul marcat pe final de joc. Totodată, patronul oltenilor susține că echipa sa a prestat un joc foarte bun, pentru care ar fi putut obține cele trei puncte.

Pe de altă parte, finanțatorul trupei din Bănie a declarat că Ștefan Târnovanu a închis perfect poarta rivalei FCSB, și ar trebui recompensat de coechipieri pentru că roș-albaștrii nu au fost învinși pe Arena Națională.

Totodată, Rotaru a glumit și despre faptul că Malcom Edjouma a purtat „ilegal” tricoul de joc aseară, făcând referire la faptul că mijlocașul roș-albaștrilor ar fi trebuit să fie eliminat din partida cu Voluntari, din runda precedentă, după faultul horror la Igor Armaș.

Reclamă

„Sentimentul e plăcut, când dai gol în minutul 90, dar voiam mai mult. Chiar credeam că vom câștiga acest meci. Am mai avut o ocazie, prin Ivan, puteam să câștigăm.

Ne-am bucurat cu toții, suntem răgușiți. Când egalezi în minutul 90, senzația este aparte.

Sperăm să câștigăm meciul cu 3-0 la “masa verde”. Am contestat dreptul de joc al lui Edjouma. Așteptăm să vedem ce hotărăște domnul Vassaras. Am glumit! Edjouma a fost purtător ilegal de tricou aseară, nu avea ce căuta acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut că se vorbea despre nedreptatea în formă pură de aseară. Dar nedreptatea era dacă Ndong ar fi fost eliminat. Ar fi fost o greșeală uriașă de arbitraj și nu cred că VAR-ul putea să intervină. Putea să fie viciere de rezultat.

Târnovanu i-a salvat ieri pe cei de la FCSB, ar trebui să-i dea o bere, că i-a ținut în meci. Am avut 64% posesie cu FCSB, ceea ce un lucru foarte bun”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Cum a reacționat Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Ștefan Târnovanu a oferit prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Portarul roș-albaștrilor e convins că echipa sa a ratat victoria din cauza faptului că a renunțat prea devreme la intențiile ofensive.

Târnovanu și-a asumat și o parte din vină pentru golul egalizator al Universității Craiova din minutul 90+1, când a ieșit neinspirat la faza din care a rezultat autogolul lui Iulian Cristea.

„Un meci început perfect, am controlat prima repriză, ei nu au ajuns la poartă. Pe final am făcut pasul în spate prea devreme, ei au pus presiune și au dat acel gol. Din ce am înțeles, Tamm a dat în adversar când a degajat mingea, dar arbitrul a dat corner în loc de șase metri. Eu nu am văzut faza, nu vreau să comentez.

Am întâlnit o echipă bună, n-am mai ieșit din careu pe final. A fost și o ieșire neinspirată. Ținând cont că nu am reușit să facem 2-0, a trebuit să ne apărăm, îmi pare rău că n-am reușit să ținem de rezultat”, a spus Ștefan Târnovanu, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și