Închide meniul

Mihai Rotaru s-a enervat la conferinţa de presă! Întrebarea care l-a scos din sărite pe patronul Universităţii Craiova

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 15:52

Reclamă
Mihai Rotaru s-a enervat la conferinţa de presă! Întrebarea care l-a scos din sărite pe patronul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru s-a enervat la conferinţa de presă

Ivaylo Petev şi Mihai Rotaru, la conferinţa de prezentare a antrenorului bulgar / AntenaSport

Mihai Rotaru s-a enervat la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial noul antrenor al Universităţii Craiova, Ivaylo Petev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O întrebare pusă de un jurnalist, legată de puterea de decizie a antrenorului bulgar la Universitatea Craiova, l-a scos din sărite pe Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru s-a enervat la conferinţa de presă

”Vi s-a promis mână liberă la echipă, la decizii?”, a fost întrebat antrenorul bulgar Ivaylo Petev la conferinţa de presă de astăzi.

”Trebuie să existe întrebarea asta?! Vi s-a părut că a fost cineva vreodată care nu a avut mână liberă la echipă? Nu am auzit de așa ceva. Cred că eu nu am avut mână liberă la echipă. Dacă aveam…”, a intervenit, deranjat, patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru a venit pentru prima oară, astăzi, la conferinţa de prezentare a unui antrenor. Bulgarul Ivaylo Petev a fost prezentat astăzi ca noul tehnician al Universităţii Craiova.

Reclamă

Sunt pentru prima dată într-o conferință de presă și sper să fie una care să aducă noroc. Am venit aici cu aceleași sentimente pe care le avem cu toții cei care suntem suporteri ai Universității Craiova.

E echipa care m-a dorit cel mai mult din întreaga carieră”

Am venit nu doar cu speranță, am venit și cu încredere, de aceea am decis ca eu să fiu cel care îl prezint pe domnul Petev Ivaylo. Eu sunt cel care trebuie să-i ureze succes și sunt cel care trebuie să-l asigure că voi fi alături de el în toată această perioadă”, a declarat Mihai Rotaru.

Este foarte important pentru tot clubul ca fiecare să dea totul și Universitatea să arate așa cum trebuie. E echipa care m-a dorit cel mai mult din întreaga carieră și asta înseamnă respect. Ambițiile mele și ale patronului sunt aceleași.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am jucat cu jucători români, am și antrenat jucători români. Am o părere bună despre ei. Urmăresc și campionatul, așa că e firesc să-ți iei informații. Este timp și pentru titlu. În acest moment nu este cel mai important lucru. Cel mai important e să pregătim echipa și să câștigăm fiecare meci.

Oriunde lucrez, lucrez din toată inima. Dacă nu îți faci munca 24 de ore din 24, n-ai succes. Eu nu trăiesc din trecut. Trecutul e statistică. Mâine e o zi nouă, trebuie să ne dezvoltăm. Eu trebuie să fac cunoștință cu echipa. Infrastructura e ok. Trebuie să muncim. Fără muncă nu există succes”, a spus Ivaylo Petev la conferinţa de prezentare ca noul antrenor al Universităţii Craiova.

Cunosc generația lui Hagi, a lui Lăcătuș”

”Am văzut multe meciuri ale Craiovei, știu jucătorii, trebuie să-i cunosc mai bine. Am respect foarte mare pentru poporul român, pentru jucători. Cunosc generația lui Hagi, a lui Lăcătuș. Suntem doar la câțiva kilometri unii de alții.

Derby-ul Olteniei a fost fenomenal. Trebuie să felicit toți fanii. Aici e infrastructură, sunt fani, trebuie să ne străduim să jucăm mereu în Europa. Contractul e până-n 2026. Or să vină trei persoane din staff-ul meu, am lucrat cu ei în Bosnia și la Ludogoreț.

Pe termen scurt, cel mai important este duminică. Mai avem 7 meciuri până la sfîrșitul anului și e important să obținem cât mai multe puncte. Respect orice adversar, dar pentru mine cea mai importantă e echipa mea.

Faptul că patronul e aici înseamnă respect. N-am știut că-i în premieră. Așteptările sunt mari, e normal. Prima dată trebuie să menținem un nivel bun, fără oscilații. Avem potențial, putem câștiga orice meci. Dinamo e Dinamo. Indiferent de formă, numele este mare. Important e cum vom acționa noi. Trebuie să ne prezentăm bine.

Cu Eugen Trică m-am înțeles bine. Mihai Stoichiță mi-a fost antrenor, acum douăzeci și ceva de ani, ținem legătura. Știu că-l voi antrena pe fiul lui Trică, dar cine merită joacă. El știe”, a subliniat Ivaylo Petev la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și