Închide meniul

Mihai Rotaru și-a făcut praf rivalii de la FCSB: „Dacă le-am interzice să consume alcool în cluburi, jumătate ar da faliment”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 ianuarie 2023, 21:56

Reclamă
Mihai Rotaru și-a făcut praf rivalii de la FCSB: „Dacă le-am interzice să consume alcool în cluburi, jumătate ar da faliment

Pavel Badea îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Rotaru și-a făcut praf rivalii de la FCSB. Finanțatorul Universității Craiova le-a transmis un mesaj acid roș-albaștrilor, după transferul lui Alexandru Ișfan în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul de 22 de ani a fost cumpărat de olteni de la FC Argeș în această iarnă, în schimbul sumei de 750.000 de euro.

Mihai Rotaru și-a făcut praf rivalii de la FCSB

Alexandru Ișfan s-a aflat și în vizorul FCSB-ului. Mai multe voci spun că roș-albaștrii s-au retras din cursa pentru semnătura jucătorului pe motiv că viața sa extra-sportivă nu este potrivită.

Mihai Rotaru i-a contrat dur pe rivalii săi și i-a luat apărarea noii „perle” de la Universitatea Craiova.

„Ar fi cazul ca cei de la celelalte echipe să-și vadă de viața și echipa lor. Apoi se întreabă de ce-i lovește trenul. Îl monitorizăm pe Ișfan de un an, la tot ceea ce înseamnă viață privată, în afara terenului.

Reclamă
Reclamă 4

Este prieten cu Latovlevici, care l-a luat sub aripa lui. Și îl știm toți pe Lato, că este profesionist. L-a băgat în sală, a început să-l formeze ca dezvoltare fizică. Iar Ișfan s-a comportat exemplar. Ce a fost înainte e treaba altora. El, în această perioadă, s-a comportat foarte bine.

Ca să facem o glumă, dacă le-am interzice celor de la FCSB să intre în cluburi și să consume alcool, jumătate din cluburi ar da faliment. Dar pe noi nu ne interesează ce se întâmplă în altă parte, de asta îi rugăm să își vadă de treaba lor, să nu vorbească de Universitatea Craiova și toată lumea va fi extrem de fericită.

Vă dați seama că este o exagerare, dar este mesajul nostru către ei: «Vedeți-vă de treaba voastră!»”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica se teme de Universitatea Craiova după transferul lui Alexandru Ișfan

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce FCSB l-a ratat pe Alexandru Ișfan, care a fost transferat de Universitatea Craiova.

MM Stoica a recunoscut că Gigi Becali a fost interesat de Ișfan și chiar a făcut o ofertă pentru fotbalistul de 22 de ani, însă FC Argeș nu a vrut să se despartă în acel moment de jucător.

„Craiova ia jucător de picior stâng la partea dreaptă, unde Işfan a jucat mai mereu, îl are pe Cîmpanu la momentul ăsta. E clar să s-au întârit acolo, este indiscutabil. Cifrele lui arată mai bine anul ăsta decât anul trecut pentru că nu e marcator. Erau aşteptările mai mari. Şi Gigi a fost interesat de el.

Nu a fost chiar momentul Miculescu – Işfan pentru că de Işfan nu s-a discutat atunci. Gigi a făcut o ofertă de 500.000 de euro, au spus că nu este de vânzare. Nu că costă un milion sau 800.000, ci că nu este de vânzare. Punct.

Nu puteau să ajungă amândoi (n.r. Işfan şi Miculescu) pentru că era şi Cordea şi am fi avut o mare inflaţie pe partea aia”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Alexandru Işfan şi-a setat obiectivele, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Alexandru Işfan are planuri mari la Universitatea Craiova.

Tânărul mijlocaș s-a declarat extrem de fericit de faptul că a fost transferat de olteni şi speră să înscrie cât mai multe goluri pe „Ion Oblemenco”.

„Sunt foarte bucuros că am venit la Universitatea Craiova. Referitor la cum mă simt ştiind că am fost dorit, au fost discuţii de mai mult de doi ani de zile şi acum mă bucur că într-un final s-au concretizat şi am semnat şi sunt foarte fericit.

Ce m-a făcut să aleg Craiova? Sunt prieteni pe care îi am aici la echipă, suporterii minunaţi, stadionul şi multe chestii, nu le pot spune pe toate, dar sunt foarte fericit. Vreau să îmi ajut echipa cât mai mult, să marchez, iar la final, în vară, să ne bucurăm cu toţii şi să fim campioni.

Mă ştiam cu băieţii de la under 21, cu Markovic, Vladi Screciu, Cîmpanu, Baiaram, plus că Florescu e de la mine din oraş, ne ştim de mici, cu Nistor mă ştiu… O dată cu pasul făcut la Universitatea Craiova, e un obiectiv al meu să fac pasul şi la naţionala mare a României. Abia aştept să fiu pe ‘Ion Oblemenco’, să cântăm la finalul meciurilor alături de fani”, a declarat Alexandru Işfan, într-un interviu pentru pagina oficială a Universităţii Craiova.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și