Închide meniul

Mihai Stoica se teme de Universitatea Craiova după transferul lui Alexandru Ișfan: „E indiscutabil!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 20:42

Mihai Stoica se teme de Universitatea Craiova după transferul lui Alexandru Ișfan: „E indiscutabil!

Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al lui FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce FCSB l-a ratat pe Alexandru Ișfan, care a fost transferat de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a recunoscut că Gigi Becali a fost interesat de Ișfan și chiar a făcut o ofertă pentru fotbalistul de 22 de ani, însă FC Argeș nu a vrut să se despartă în acel moment de jucător.

Mihai Stoica, reacție după FCSB l-a ratat pe Alexandru Ișfan

Mihai Stoica e convis că rivalii de la Universitatea Craiova vor fi mai puternici cu Ișfan în echipă.

„Craiova ia jucător de picior stâng la partea dreaptă, unde Işfan a jucat mai mereu, îl are pe Cîmpanu la momentul ăsta. E clar să s-au întârit acolo, este indiscutabil. Cifrele lui arată mai bine anul ăsta decât anul trecut pentru că nu e marcator. Erau aşteptările mai mari. Şi Gigi a fost interesat de el.

Nu a fost chiar momentul Miculescu – Işfan pentru că de Işfan nu s-a discutat atunci. Gigi a făcut o ofertă de 500.000 de euro, au spus că nu este de vânzare. Nu că costă un milion sau 800.000, ci că nu este de vânzare. Punct.

Reclamă

Nu puteau să ajungă amândoi (n.r. Işfan şi Miculescu) pentru că era şi Cordea şi am fi avut o mare inflaţie pe partea aia”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Alexandru Ișfan a fost prezentat de Universitatea Craiova

Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova e primul mare transfer al anului în Liga 1. Ișfan va purta la Universitatea Craiova tricoul cu numărul 31. Universitatea Craiova a plătit 650.000 de euro pentru Ișfan. Totodată, FC Argeș a păstrat un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer.

Bine ai venit, Alexandru Ișfan!

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Ișfan a fost transferat definitiv de la Argeșul lui Dobrin, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Universitatea Craiova a adus în Cetatea Băniei unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai României, având 3 atribute esențiale pentru un jucător de profil ofensiv: dribling, viteză și forță. 

Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 31. Îi dorim lui Alexandru să aibă parte de cât mai multe performanțe la Știința!„, a transmis Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova îl vrea și pe Raul Opruț

Universitatea Craiova mai pregăteşte încă un transfer spectaculos. Oltenii au făcut deja o ofertă concretă pentru a treia mutare a iernii, după venirea lui Eugen Neagoe.

Conform fanatik.ro, echipa lui Mihai Rotaru a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru Raul Opruţ, jucătorul revelaţiei Hermannstadt care a făcut o primă parte de sezon foarte bună.

Fundaşul a reuşit un assist în cele 23 de jocuri adunate pentru sibieni, în această campanie. Hermannstadt cere 800.000 de euro pentru jucătorul de 24 de ani şi rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un numitor comun.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica se teme de Universitatea Craiova după transferul lui Alexandru Ișfan
  • Ce a spus managerul general de la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și