Închide meniul

Mihai Rotaru, ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj: “Trebuie să spălăm rușinea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 februarie 2023, 14:02

Mihai Rotaru, ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj: “Trebuie să spălăm rușinea!”

Universitatea Craiova se află pe locul 5 în Liga 1

Universitatea Craiova se află pe locul 5 în Liga 1 / Hepta

Mihai Rotaru a transmis un ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 25-a din Liga 1. Patronul clubului din Bănie nu mai acceptă niciun pas greșit din partea elevilor lui Eugen Neagoe. Rotaru nu se gândește la alt deznodământ în afară de victoria echipei sale, la duelul cu formația lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor duela sâmbătă seară, de la ora 20:00, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Rotaru, ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj

Formația lui Eugen Neagoe a suferit două înfrângeri în primele 3 meciuri ale anului, iar Mihai Rotaru nu mai acceptă un nou eșec. Finanțatorul oltenilor a avut un mesaj tăios pentru jucătorii săi, cu care îi îndeamnă să dea randament maxim contra campioanei României.

Mesajul lui Rotaru a venit la scurt timp după ce s-a aflat că 8 jucători din lotul Universității Craiova se află pe “lista neagră” a omului de afaceri. Giedrius Arlauskis și-a reziliat deja contractul cu formația olteană, joi, iar în Bănie se anunță o restructurare masivă la nivelul echipei.

“Și ei (n.r. – CFR Cluj) sunt cu problemele lor, noi cu ale noastre, poate chiar mai mari. Suntem într-o restructurare a lotului, a administrativului și sper să reacționăm bine spre foarte bine.

Reclamă

Cine intră trebuie să știe și cred că vor știi că e un meci de care pe care. E un meci în care noi trebuie să spălăm rușinea ultimelor trei meciuri. Întotdeauna vom merge la victorie. În Bănie nu ai cum să mergi altfel.

Mihai Rotaru, mesaj categoric înaintea meciului cu CFR Cluj: „Noi nu aruncăm prosopul!”

Respectăm CFR. Suntem preacauți. Nu e vorba de teamă. Noi nu aruncăm prosopul, noi ne batem până la final. Și dacă eu mă bat până la final și jucătorii vor face la fel.

E un meci important pentru podium, pentru cupele europene, noi avem ca obiectiv în continuare, indiferent de rezultatul acestui meci, să fim pe podium așa cum am fost în ultimii aproape șapte ani de zile”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea derby-ului “de foc” din Bănie, Universitatea Craiova se află pe locul 5 în Liga 1, la 10 puncte în spatele liderului Farul Constanța. În tur, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în fața oltenilor, după golul marcat de Muhar și autogolul lui Găman.

Mihai Rotaru „taie” în carne vie la Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru, acționar majoritar la Universitatea Craiova, taie în carne vie la formația olteană. Nu mai puțin de 8 jucători au ajuns pe „lista neagră”, după evoluțiile slabe, din ultima perioadă, ale echipei antrenate de Eugen Neagoe.

În ultimul meci din campionat, Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanța, 1-2. Trupa lui Eugen Neagoe nu stă bine nici în clasament, aceasta aflându-se doar pe locul 5, cu 41 de puncte obținute după 24 de partide jucate.

Nu mai puțin de opt jucători se află pe lista de plecări a Universității Craiova, pentru această iarnă, conform sursei citate anterior. Mihai Rotaru nu este mulțumit de evoluțiile recente ale formației oltene, care s-a îndepărtat de primul loc din Liga 1.

Sursa citată susține că cei opt jucători de care șefii Universității Craiova vor să scape, în această iarnă, sunt: SIvan Martic, Valerică Găman, Paul Papp, Bogdan Mitrea, Raul Silva, Ionuț Vînă, Sergiu Hanca și Ante Roguljic. Totuși, niciunul nu este dispus să-și rezilieze contractul.

Recomandări
  • Mihai Rotaru, ultimatum pentru jucătorii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj
  • “Trebuie să spălăm rușinea!”. 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și