Închide meniul

Mihai Stoica a ales cea mai bună echipă a sezonului din Liga 1! A numit 8 jucători de la FCSB şi câte unul de la Farul şi CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2022, 8:25

Mihai Stoica a ales cea mai bună echipă a sezonului din Liga 1! A numit 8 jucători de la FCSB şi câte unul de la Farul şi CFR Cluj

Mihai Stoica este aproape dea anunţat o nouă hegemonie în fotbalul românesc

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica s-a decis şi a ales cea mai bună echipă de până acum a sezonului din Liga 1. Managerul general de la FCSB nu a ţinut cont de locul ocupat de roş-albaştri în clasament şi a numit opt jucători ai vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă FCSB a încasat 21 de goluri în 16 partide şi are a 10-a cea mai bună defensivă, MM a ales o apărare formată din patru jucători antrenaţi în prezent de Mihai Pintilii.

Mihai Stoica a ales cea mai bună echipă a sezonului din Liga 1

Din cel mai bun XI al lui Mihai Stoica face parte un singur jucător de la liderul Ligii 1. Puştiul de 20 de ani, Alexi Pitu, a fost remarcatul lui MM la orangesport.ro.

Portar – Ştefan Târnovanu (FCSB): ”Îmi place Scuffet foarte mult, e o achiziţie foarte bună făcută de CFR, dar niciodată nu l-aş pune în faţa lui Târnovanu”.

Fundaş dreapta – Valentin Creţu (FCSB): ”Îl aleg pe Creţu, că e al nostru. Vătăjelu îmi place foarte mult, dar e stângaci”.

Reclamă

Fundaş stânga – Risto Radunovic (FCSB): ”Pentru faptul că şi-a luat responsabilitatea să debuteze în rol de executant de penalty-uri în ultimul minut atât cu Saburtalo, cât şi cu Viking. Practic, a semnat calificările noastre în turul 3, apoi în grupele europene”.

Fundaşi centrali – Andrei Burcă (CFR Cluj), Joonas Tamm (FCSB): ”Cel mai bun jucător estonian al anului, ales de Federaţia de Fotbal din Estonia, este Joonas Tamm. Nu e mare ţară, dar a mai scos şi ea un Ragnar (n.r. – Klavan, ex-Liverpool). Am primit de acolo un apel, dacă îl pot învoi să meargă”.

Mijlocaş defensiv – Adrian Şut (FCSB): ”Edjouma nu e închizător, pentru mine nici Creţu nu e. L-aş fi văzut în 11-le ideal al campionatului, dar nu pe această poziţie. Pentru mine, Alexandru Creţu este un jucător nou. Alexandru Creţu din ultimele 10 meciuri la Craiova este un jucător pe care nu-l ştiam”.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaş central – Darius Olaru (FCSB): ”Fără discuţie aici”.

Mijlocaş ofensiv – Alexi Pitu (Farul): ”Mi-e foarte greu să mă decid între Baiaram şi Pitu, amândoi au sezoane de excepţie, dar spun Pitu”.

Mijlocaş lateral dreapta – Andrei Cordea (FCSB)

Mijlocaş lateral stânga – Ştefan Baiaram (CSU Craiova)

Atacant – Andrea Compagno (FCSB)

Cea mai bună echipă a sezonului aleasă de Mihai Stoica: Târnovanu – V. Creţu, Burcă, Tamm, Radunovic – Şut, Olaru – Cordea, Pitu, Baiaram – Compagno

Andrea Compagno este golgheterul la zi din Liga 1. Atacantul italian transferat cu 1.5 milioane de euro de FCSB a înscris de cinci ori pentru fosta sa echipă, FC U Craiova 1948, şi 7 în tricoul roş-albastru.

Reclamă

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Andrei Cordea

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Andrei Cordea, după ce a anunţat că a primit o ofertă de două milioane de euro pentru jucătorul de la FCSB.

Becali vrea 5 milioane de euro pe fotbalistul cotat la 1.5 milioane de euro, care a înscris 8 goluri în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi 5 assist-uri.

Mai mult, Gigi a dezvăluit şi că Edjouma a fost şi el ofertat. Becali nu a vrut să audă de 600.000 de euro, ţinând cont că a plătit pentru el 450.000 de euro, când l-a luat de la Botoşani.

Aşa, discuţii. Pe Cordea au dat numai 2 milioane, du-te, mă, de aici. Pleacă, mă, de aici. E cel mai bun jucător din România, titularul echipei naţionale… dă 5 milioane, mă.

Pe Edjouma au venit cu 600.000, du-te mă de aici. Păi am dat eu 450.000. Păi câştig 150.000? Ce, sunt cioflingar?”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Mihai Stoica a ales cel mai bun XI
  • Opt jucători de la FCSB, incluşi de MM în formula ideală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și