Închide meniul

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1! Jucătorul de la Rapid care l-a cucerit

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2024, 22:29

Reclamă
Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1! Jucătorul de la Rapid care l-a cucerit

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB nu a ales, însă, niciun jucător de la formaţia campioană, nefiindu-i permis acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a ales, în schimb, nu mai puţin de patru jucători de la rivala Rapid. Fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult a fost „Dina” Grameni, transferat de curând de giuleşteni, de la Farul.

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1

Pentru postul de portar, Mihai Stoica l-a ales pe Benjamin Siegrist, elveţianul transferat de Neil Lennon la Rapid. MM a ales sistemul cu patru fundaşi, aceştia fiind Cristi Manea, Cristi Săpunaru, Vladimir Screciu şi Nicuşor Bancu.

Pentru poziţia de închizători, într-un sistem de 4-2-3-1, Mihai Stoica i-a ales pe „Dina” Grameni şi pe Anzor Mekvabishvili, internaţionalul georgian de la Universitatea Craiova.

În atac, Mihai Stoica i-a inclus în echipa ideală pe Ştefan Baiaram, pe Panagiotis Tachtsidis şi pe Alexandru Mitriţă. Pe poziţia de vârf împins a fost ales Louis Munteanu, atacant care a fost dorit şi de FCSB în această vară.

Reclamă
Reclamă

Lui Mihai Stoica nu i-a fost permis să aleagă jucători de la propria echipă, conform primasport.ro, astfel că s-a împărţit între rivalele directe ale roş-albaştrilor la titlu, Rapid, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Primul 11 ideal din Liga 1, ales de Mihai Stoica:

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui „Dina” Grameni, şi a subliniat că noul transfer al Rapidului este un jucător cum rar se găseşte.

Reclamă

Grameni e un jucător inteligent, care a crescut mult, are doar 22 de ani. Poate ar fi fost mijlocaşul perfect dacă era puţin mai agresiv, dar e greu să le ai pe toate. E un jucător foarte inteligent şi are un picior stâng foarte bun. Sunt foarte rari jucătorii de picior stâng”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei menţionate mai sus.

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională. După derby-ul cu CFR Cluj, din deplasare, campioana României o va întâlni acasă pe Petrolul.

Ce să facem dacă altă variantă nu avem? Dacă bucureştenii sunt disperaţi să mănânce mâncare asiatică trei zile la rând?! Am încercat pe Arc, pe Arc se putea doar vineri, vineri nu voiau televiziunile. Am vrut să ne luăm rămas bun de la Stadionul Steaua cu o calificare în prelungiri, dar vom juca acolo şi cu Petrolul.

Până atunci, gazonul îşi va reveni (n.r: pe stadionul Steaua). Ştiu că se va mai juca un meci acolo, dar cât de cât o să-şi revină”, a spus Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, impresionat de un transfer de la rivala Rapid! Jucătorul clasat peste doi titulari de la FCSB: „E foarte bun!”

23:09

„Rezultatele nu sunt întâmplătoare!” Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională

23:01

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Anunţul despre stadionul din Constanţa, care ar urma să-i poarte numele

22:03

„Ai cerut 300.000 de euro dacă eşti dat afară?” Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1!

21:56

Transfer de senzaţie pentru Răzvan Lucescu! Un fost campion cu Liverpool, aşteptat la PAOK

21:48

„A avut oferte” Ce a păţit un titular al echipei naţionale după ce a ratat transferul: „Sunt dezamăgit de antrenor şi preşedinte”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 4 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 5 Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și