Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

Publicat: 10 septembrie 2024, 22:48

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională. După derby-ul cu CFR Cluj, din deplasare, campioana României o va întâlni acasă pe Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Petrolul se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

Ce să facem dacă altă variantă nu avem? Dacă bucureştenii sunt disperaţi să mănânce mâncare asiatică trei zile la rând?! Am încercat pe Arc, pe Arc se putea doar vineri, vineri nu voiau televiziunile. Am vrut să ne luăm rămas bun de la Stadionul Steaua cu o calificare în prelungiri, dar vom juca acolo şi cu Petrolul.

Până atunci, gazonul îşi va reveni (n.r: pe stadionul Steaua). Ştiu că se va mai juca un meci acolo, dar cât de cât o să-şi revină”, a spus Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână. De la începutul acestui sezon, campioana României a fost nevoită să joace în Ghencea şi pe stadionul Arcul de Triumf. Cauza a reprezentat-o faptul că pe cel mai mare stadion al ţării au avut loc mai multe concerte.

Reclamă
Reclamă

Arena Naţională nu va fi disponibilă nici în perioada 20-22 septembrie din cauza unui festival gastronomic. Acesta e organizat în acea perioadă pe străzile din jurul stadionului.

Din motive de siguranţă, Jandarmeria Română a interzis disputarea partidei. Meciul FCSB – Petrolul este considerat meci cu grad ridicat de risc.

O altă variantă pentru FCSB ar fi fost stadionul Arcul de Triumf. Pentru acest lucru, partida cu Petrolul ar fi trebuit reprogramată pe 20 septembrie. Pe 21 septembrie este programat un meci de rugby. Cu toate acestea, deţinătorii de drepturi TV nu au fost de acord cu modificarea, a precizat Stoica. Singura variantă pentru FCSB a rămas astfel stadionul Steaua.

Reclamă

Mihai Stoica dezvăluia în trecut că pe FCSB o costă mai mult să joace în Ghencea decât pe Arena Naţională. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului transmitea că un meci disputat pe Ghencea în cupele europene îi costa pe roş-albaştri în jur de 100.000 de euro, cu 12-13.000 de euro mai mult decât ar fi plătit campioana României pentru disputarea unei partide din Europa pe Arena Naţională.

Pe Arena Națională costă mai puțin”

Atmosfera a fost una extraordinară cu Maccabi Tel Aviv. Tribuna a doua este foarte bună și pe Arena Națională. Când pleacă semnalul din Peluza Nord, e preluat și de tribuna a doua.

Când ai cam 13.000 oameni, e deja mult, o galerie atât de mare. Un meci în Ghencea costă aproape 100.000 euro. Pe Arena Națională costă mai puțin, cu vreo 12-13.000 euro. Arena va fi închisă până pe 15 septembrie, însă se fac eforturi să putem reveni mai repede acolo. Din ultimele informații pe care le am eu, aceasta este data”, declara Mihai Stoica pentru sursa citată, după meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1.

FCSB ar urma să dispute meciurile din grupa Europa League pe Arena Naţională. Roş-albaştrii vor primi vizita reputatei Manchester United la Bucureşti.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Olanda – Germania 2-2. Meci superb la Amsterdam! Toate rezultatele serii din Nations League

23:36

Siyabonga Ngezana a gafat în Sudanul de Sud – Africa de Sud! Victorie obţinută dramatic de echipa fundaşului de la FCSB

23:35

„Nu am arătat bine” Verdictul lui Mihai Stoica după România – Lituania 3-1! Ce a spus de penalty-ul scos de Hagi şi golul anulat

23:11

VideoSurpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

23:08

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

22:14

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 5 VIDEOEliza Samara, eliminată de Mima Ito de la WTT Champions Macao 2024, live în AntenaPLAY 6 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă”
Citește și