Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat „aroganţa supremă” pentru rivalii de la Rapid: „Mi-aş dori să luăm titlul în Giuleşti! Ar fi frumos!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 23:55

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat „aroganţa supremă pentru rivalii de la Rapid: „Mi-aş dori să luăm titlul în Giuleşti! Ar fi frumos!

ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Mihai Stoica a anunţat „aroganţa supremă” pentru rivalii de la Rapid. Oficialul de la FCSB a spus că dacă ar fi sigur că FCSB va câştiga titlul în ultima etapă în Giuleşti, atunci ar alege această variantă decât una în care poate deveni campioană cu câteva etape înainte de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În situaţia în care FCSB termină pe primul loc, iar Rapid va ocupa locul 2 la finalul sezonului regular, atunci cele două rivale se vor întâlni în ultima etapă a playoff-ul în Giuleşti.

Mihai Stoica a anunţat „aroganţa supremă” pentru rivalii de la Rapid

Mi-aş dori. Dacă ar ieşi bine pentru noi, mi-aş dori. Dacă noi terminăm pe locul 1 şi Rapid termină pe locul 2, ultimul meci e pe Giuleşti. Locul 2 cu locul 1. Aşa e ţintarul. Dacă aş şti că se termină meciul cu un rezulatul care ne face campioni, normal că mi-aş dori. Mai mult decât mi-aş dori să se termine campionatul cu câteva etape. Ar fi ceva foarte frumos”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0. Lupta la titlu a „luat foc!”

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut două puncte uriaşe în deplasarea de la U Cluj, iar distanţa faţă de Rapid a scăzut la 7 puncte.

1. FCSB – 55 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Farul – 40 de puncte
5. Universitatea Craiova – 39 de puncte
6. Petrolul – 35 de puncte
7. Hermannastatd – 34 de puncte
8. Universitatea Cluj – 34 de puncte
9. UTA – 34 de puncte
10. Sepsi – 33 de puncte
11. Oţelul – 31 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. FC Voluntari – 27 de puncte
14. Poli Iaşi – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 21 de puncte

Reclamă

Daniel Niculae a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali, după U Cluj – FCSB 0-0

Daniel Niculae a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali, după meciul U Cluj – FCSB, scor 0-0, din etapa a 26-a a Ligii 1. Preşedintele Rapidului a reacţionat pe reţelele sociale şi a preluat modelul lui Dan Şucu.

FCSB s-a încurcat pentru a doua oară în ultimele trei etape şi le-a permis giuleştenilor să se apropie la 7 puncte. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi are victorii pe linie în 2024.

Fostul atacant al Rapidului a postat, pe Insta Story, în miez de noapte, o fotografie în care se văd mai mulţi paşi în zăpadă. „Venim…„, a fost mesajul care a însoţi imaginea.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a fost primul om din conducerea Rapidului care l-a avertizat pe Gigi Becali. „Rapidul prinde tot mai mare viteză și îi spun doar atât domnului Gigi Becali: ‘Venim după voi! Venim după FCSB”, a declarat atunci Dan Şucu.

Mesajul a fost similar şi la finalul meciului cu Hermannstadt, de săptămâna trecută. „(n.r: Prindeţi şi mai multă viteză acum?) Speranţele sunt întotdeauna de o viteză şi mai mare„, a spus milionarul de la conducerea Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și