Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron: „Gigi Becali a cedat acțiunile unui om potent financiar!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 21:32

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron: Gigi Becali a cedat acțiunile unui om potent financiar!”

Gigi Becali "sparge banca" pentru transferuri dac[ FCSB ia titlul

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron, precizând că Gigi Becali a cedat deja acțiunile de la club unui om potent financiar. Vestea vine după ce latifundiarul din Pipera și-a anunțat retragerea din fotbal, ca urmare a deciziilor de arbitraj luate de Horațiu Feșnic la derby-ul dintre Rapid și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleștenii s-au impus, scor 1-0, însă meciul a fost afectat de controversele legate de arbitraj, cei de la FCSB sugerând că rezultatul a fost influențat de greșelile făcute în favoarea celor de la Rapid.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron: „Gigi Becali a cedat acțiunile unui om potent financiar!”

În acest context, Mihai Stoica a precizat că Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a cedat acțiunile unui alt om de afaceri, însă a evitat să-i dezvăluie identitatea.

„Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție.

A spus că nu se mai uită la meciuri, ieri era pe Sfântul Munte, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile «corecte» la meciul cu Rapid.

Reclamă

Imixtiunea patronului? Care patron? Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute.

Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Helmut Duckadam, mesaj clar despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „I s-a luat deja și de fotbal!”

Helmut Duckadam a transmis un mesaj clar cu privire la retragerea lui Gigi Becali de la FCSB. Fostul portar este de părere că patronul roș-albaștrilor nu va spune stop în acest an, ci va mai aștepta până va ceda definitiv echipa. „Eroul de la Sevilla” este de părere că latifundiarului i se ia ușor-ușor de fotbal, dat fiind faptul că are și 65 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunțat, imediat după derby-ul dintre Rapid și FCSB, că este hotărât să vândă echipa. Latifundiarul din Pipera a fost extrem de nemulțumit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic.

Helmut Duckadam susține că Gigi Becali se va retrage peste doi ani din fotbal cu adevărat. Fostul portar susține că patronul de la FCSB are o vârstă, și nu mai are ambiții așa cum avea în urmă cu mai mulți ani.

De asemenea, „Eroul de la Sevilla” este de părere că fotbalul românesc va avea de suferit după ce Gigi Becali se va retrage, deoarece acesta a investit sume importante de bani la echipa sa.

„Cred în retragerea lui Becali, nu acum, pentru că nu are ce face… dar cred că se va retrage din fotbal în următorii doi ani, pentru că are o vârstă, nu mai are nici ambiţii, cred că i s-a luat deja şi de fotbal.

Nu poate să scape aşa repede de echipă, dar în următorii doi ani va face ceva. Cu siguranţă va suferi fotbalul românesc, pentru că e unul dintre puţinii oameni care au investit în fotbal. A fost cam singurul care a investit şi vor suferi celelalte echipe dacă el nu va mai cumpăra jucători”, a declarat Helmut Duckadam.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și