Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2024, 11:14

Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!

Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1

Profimedia

Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1. Oficialul celor de la FCSB a spus că Becali nu va insista pentru transferul lui Marius Ştefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi a dat asigurări că Ştefănescu nu va ajunge la FCSB nici pentru 10 milioane de euro. Discursul ferm al patronului covăsnenilor l-a făcut pe Mihai Stoica să anunţe că FCSB nu mai este interesată de transferul lui Ştefănescu.

Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1

Eu cred că Laszlo Dioszegi e un om de cuvânt, a spus clar că nu îl va da la noi. N-are niciun sens să insistăm. E un jucător bun, ne-am manifestat interesul de a-l transfera atunci„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Dioszegi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu

Laszlo Dioszegi a răbufnit după Sepsi – Farul 1-1 şi a făcut un anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu. Patronul celor de la Sepsi a acuzat în termeni dur arbitrajul şi a spus că echipa sa a avut un gol valabil neacordat.

Laszlo Dioszegi a spus că este foarte supărat şi a enumerat mai multe meciuri în care echipa sa a fost dezavantajată. Mai mult, Dioszegi a spus că Marius Ştefănescu nu va merge la FCSB nici pentru 10 milioane de euro.

Reclamă

Ştefănescu nu va merge la FCSB, nici pentru 10 milioane. Onoarea noastră este în joc. În ultimii 3 ani, FCSB ne-a bătut pe unde ne-a prins. Dacă vom rupe acest mit. Pentru noi onoarea e pe primul loc, la FCSB nu va merge Ştefănescu„, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului

Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului a venit la finalul partidei. Intrat pe teren în repriza secundă, Marius Ştefănescu a dat assist la golul lui Debeljuh.

Erau foarte importante cele 3 puncte pentru a ne menţine acolo, în cursa pentru Europa. (n.r: Debeljuh ţi-a dedicat golul pentru că ai fost înjurat. Te aşteptai la această reacţie din partea fanilor Rapidului?) Sincer, nu mă aşteptam. Nu am declarat niciodată că nu vreau să joc aici, cred că povestea aia că nu vreau să joc cu FCSB (n.r.: a declanşat furia fanilor Rapidului). Sincer, nu vreau să le spun nimic, eu mi-am făcut treaba pe teren şi atât. Multă sănătate. Eu le urez sănătate.

Reclamă 4 / 0/3

Am simţit o înţepătură la meciul cu Farul la pauză. Nu m-am antrenat deloc săptămâna asta. Am decis cu Mister să fac deplasarea la Bucureşti şi să intru pe final de partidă.

Mă bucur că am reuşit să dau o pasă de gol. A fost un meci frumos, eu aşa am văzut de pe bancă. Cred că şi Rapid a făcut o partidă bună, a avut mai multe ocazii.

Nu aş vrea să vorbesc eu despre ei, i-am analizat foarte bine. E clar că o echipă, după 3 înfrângeri, nu are un moral bun”, a declarat Marius Ştefănescu pentru digisport.ro după Rapid – Sepsi 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și