Închide meniul

Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni

Bogdan Stănescu Publicat: 15 aprilie 2024, 22:52

Reclamă
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni

Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului!

Marius Ștefănescu / Profimedia Images

Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului a venit la finalul partidei. Intrat pe teren în repriza secundă, Marius Ştefănescu a dat assist la golul lui Debeljuh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Debeljuh i-a dedicat reuşita lui Ştefănescu, precizând că Ştefănescu a fost înjurat tot meciul de fanii Rapidului.

Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni

Erau foarte importante cele 3 puncte pentru a ne menţine acolo, în cursa pentru Europa.

(n.r: Debeljuh ţi-a dedicat golul pentru că ai fost înjurat. Te aşteptai la această reacţie din partea fanilor Rapidului?) Sincer, nu mă aşteptam. Nu am declarat niciodată că nu vreau să joc aici, cred că povestea aia că nu vreau să joc cu FCSB (n.r.: a declanşat furia fanilor Rapidului). Sincer, nu vreau să le spun nimic, eu mi-am făcut treaba pe teren şi atât. Multă sănătate. Eu le urez sănătate.

Am simţit o înţepătură la meciul cu Farul la pauză. Nu m-am antrenat deloc săptămâna asta. Am decis cu Mister să fac deplasarea la Bucureşti şi să intru pe final de partidă.

Reclamă

Mă bucur că am reuşit să dau o pasă de gol. A fost un meci frumos, eu aşa am văzut de pe bancă. Cred că şi Rapid a făcut o partidă bună, a avut mai multe ocazii.

Nu aş vrea să vorbesc eu despre ei, i-am analizat foarte bine. E clar că o echipă, după 3 înfrângeri, nu are un moral bun”, a declarat Marius Ştefănescu pentru digisport.ro după Rapid – Sepsi 0-1.

Rapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi

Rapid – Sepsi 0-1, ultima partidă a etapei a patra din play-off, a fost în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Cristiano Bergodi a ajuns la patru înfrângeri la rând în play-off. Suporterii Rapidului i-au cerut vehement demisia lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid e pe locul cinci în Liga 1, fiind depăşită de Farul, care are 29 de puncte. Rapid are 28 de puncte. Sepsi s-a apropiat şi ea la un punct de Rapid după această victorie.

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe
Antrenor: Cristiano Bergodi

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – Păun – Varga, Kalluaku, Alimi, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: Moldovan, Cedo, Ștefănescu, Oteliță, Aganovici, Batzula, Varga, Debeljuh
Antrenor: Bernd Stork

Reacţia lui Cristiano Bergodi, înainte de Rapid – Sepsi

Cristiano Bergodi, care se află într-o situaţie delicată pe banca Rapidului, a prefaţat duelul cu Sepsi, fosta sa echipă. Antrenorul italian a transmis că îşi cunoaşte perfect adversarul, fiind convins că duelul din Giuleşti, din play-off-ul Ligii 1, va fi unul extrem de dificil.

„Întâlnim o echipă pe care o cunosc bine. Ne așteaptă un meci dificil, mai ales că venim după 3 înfrângeri. Sperăm că băieții vor fi concentrați și cu un moral bun. Ne-am pregătit bine, ne-am revenit moral. Sepsi este o echipă bună, în afară de meciul cu FCSB n-au mai pierdut în ultimele 6 etape. Venim după un meci pierdut cu CFR și probabil vor fi schimbări. De măsuri nu vorbim, nu are importanță acum. Pe cine vom trimite pe teren va fi competitiv. Trebuie să fim obișnuiți cu presiunea, jucătorii trebuie să se concentreze la meci.

Avem ocazia de a reveni, încercăm să câștigăm cele 3 puncte și să se liniștească puțin apele. Mai sunt 7 meciuri și trebuie să dăm totul. Băieții s-au antrenat bine, în fotbal nu poți sta multe zile cu moralul jos. Pierzi, treci peste, te gândești la meciul următor. Avem un grup valoros. E adevărat, am greșit mult și toți suntem vinovați, dar echipa a arătat așa de bine în 30 de meciuri deși am avut multe probleme în cursul campionatului. Trebuie să reparăm această situație”, a declarat Cristiano Bergodi, înaintea duelului cu Sepsi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și