Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat că jucătorii de la FCSB vor fi băgați ”în ședință”: ”E alarmant și trebuie discutat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 8:43

Mihai Stoica a anunțat că jucătorii de la FCSB vor fi băgați ”în ședință”: ”E alarmant și trebuie discutat”

Mihai Stoica cere un titular la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a anunțat că jucătorii de la FCSB vor fi băgați în ședință, după ultimele două meciuri, cu U Cluj și Botoșani, în care fotbaliștii lui Elias Charalambous au uitat să dea dovadă de altruism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru și Alexandru Băluță sunt cei doi jucători care au preferat să încheie singuri o acțiune, cu toate că îl avea pe Andrea Compagno într-o poziție mai bună de a marca. Stoica anunță că aceste lucruri trebuie să dispară din jocul liderului.

Mihai Stoica a anunțat că jucătorii de la FCSB vor fi băgați ”în ședință”

”În partea a doua a meciului am suferit, nu au fost ocazii mari… dar puteam să primim gol. Nu ne aşteptam. Nu mă aşteptăm să avem emoţii la meciul ăsta. Este al doilea meci la rând, asta este alarmant şi trebuie discutat, e al doilea meci la rând când altruismul lipseşte!

Au fost momente când anumiţi coechipieri erau în situaţii mai bune şi nu au fost serviţi. Băluţa lui Compagno… data trecută, Olaru lui Compagno, asta trebuie reglat. Probabil că aici şi noi am greşit… că nu am insistat după U Cluj, poţi sa te duci pe o pantă descendentă cu aşa ceva!

Pe mine mă mira treaba asta pentru că noi am avut nişte probleme anii trecuţi, jucătorii stăteau puţin separat, acum nu, acum îi văd împreună. La o masă de 10 jucători se îngrămădesc 12… să stea împreună, să socializeze.

Reclamă

Nu erau în trecut foarte apropraţi. Acum, sunt mult mai prieteni. De asta m-am mirat că s-au întâmplat astea, dar bine ca am câştigat”, a spus Stoica, citat de orangersport.ro.

Gigi Becali impune noi jucători în primul 11 la FCSB

Gigi Becali impune noi jucători în primul 11 la FCSB. Latifundiarul din Pipera a decis care fotbaliști vor fi titularizați în următoarele partide de către Elias Charalambous.

Patronul vicecampioanei s-a declarat impresionat de Mihai Lixandru, care a marcat singurul gol al partidei, dar și de Ganea, care a fost înlocuitorul lui Risto Radunovic. Gigi Becali a declarat că în momentul de față are unele dificultăți în alcătuirea primului 11 al echipei pe care o patronează, pentru că, potrivit lui, are jucători buni pe toate pozițiile.

Reclamă 4 / 0/3

„Lixandru nu e închizător, e intern. Nu va lipsi din teren. Va juca ori fundaș central, ori inter. E posibil să fie foarte folositor fundaș central, că e foarte sigur pe el, nu se precipită, n-are nicio frică.

Nici nu îl știam, trebuia să ținem odată de scor și au zis că să îl băgăm pe Lixandru. Când l-am văzut, materiale, agresivitate, apoi am văzut că a început să și dribleze, fizic bun, tehnică, hai să îl vedem.

Mi-a plăcut foarte mult de Ganea. A făcut el două greșeli care nu se permit, dar și oboseala. Mi-a plăcut foarte mult de el. Nu că e bătălie, deja nici nu știm pe cine să băgăm. E jucător de viteză, are și o tehnică bună, urcă.

E adevărat și Radunovic are tehnică și urcă, dar ăsta are mai mare viteză și mai mare forță. Mai vână, mai iute. Puțin mai tehnic Radunovic poate, dar n-are puterea ăstuia. Ne rugăm la Dumnezeu să ne dea înțelpciunea să joace ăla care trebuie.”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și