Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat care este jucătorul viitorului fotbalului românesc: „Are calități să ajungă vârful echipei naționale”

Dan Roșu Publicat: 19 februarie 2023, 8:36

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat care este jucătorul viitorului fotbalului românesc: „Are calități să ajungă vârful echipei naționale

Mihai Stoica a anunţat care este jucătorul viitorului fotbalului românesc

Mihai Stoica, în timpul meciului FCSB - West Ham / Hepta

Mihai Stoica susţine că un jucător de la Viitorul lui Gică Hagi va ajunge vârful echipei naţionale. Este vorba despre Louis Munteanu este cotat la 600.000 de euro şi e printre cei mai buni jucători ai liderului, de la revenirea din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele 13 meciuri desfăşurate în Liga 1, el a marcat 3 goluri şi a oferit şi 5 pase decisive. Destul pentru ca Mihai Stoica să îl considere viitorul atacant al naţionalei României.

Mihai Stoica a anunţat care este jucătorul viitorului fotbalului românesc

„Are calități să ajungă vârful echipei naționale, clar! Și cred că i-a prins foarte bine și că s-a dus în Italia exact când avea nevoie. Italia te dezvoltă. Uite, Ianis când a venit. Te dezvoltă și fizic, dar și tactic”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu jucătorul de 20 de ani care este împrumutat de Farul de la Fiorentina, înţelegere ce expiră la finalul acestui sezon. Gruparea Viola îl cumpărase de la echipa lui Hagi, în 2020, pentru 1.7 milioane de euro.

Înainte de revenirea în Liga 1, Louis ajunsese să evolueze la Fiorentina Primavera acolo unde, cu două sezoane în urmă, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa Viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Reclamă

Louis Munteanu a dat din casă, după Farul – Petrolul 2-0

Louis Munteanu a dat din casă, după meciul Farul – Petrolul 2-0, din etapa cu numărul 26 din Liga 1. Atacantul de 20 de ani a marcat din nou pentru echipa lui Gică Hagi, iar la final s-a arătat extrem de bucuros. Munteanu își dorește ca Farul să câștige și ultimele 4 meciuri rămase din sezonul regular.

Farul s-a impus fără emoții în fața Petrolului și s-a distanțat în vârful clasamentului, la 5 puncte de CFR Cluj. Campioana en-titre va juca duminică împotriva lui FC Argeș, în Gruia.

„O luăm meci cu meci, sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri, iar în play-off se va decide totul. Eu vreau să îmi ajut echipa, în primul rând. Vreau să mă bucur de fotbal. E importantă victoria echipei, o ducem bine și sper să o ținem tot așa.

Reclamă 4 / 0/3

Mister (n.r. – Gică Hagi) asta ne spune mereu: să fim cu mintea limpede, să gândim bine, să o luăm meci cu meci și să avem mentalitate de învingători.

Mai sunt puține meciuri până la play-off, să sperăm să o ținem tot așa, din victorie în victorie”, a declarat Louis Munteanu, după Farul – Petrolul 2-0, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și