Închide meniul

Louis Munteanu a dat din casă, după Farul – Petrolul 2-0: „Asta ne spune Mister mereu!”. Atacantul lui Gică Hagi, fericit după un nou gol

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2023, 22:37

Reclamă
Louis Munteanu a dat din casă, după Farul – Petrolul 2-0: „Asta ne spune Mister mereu!. Atacantul lui Gică Hagi, fericit după un nou gol

Louis Munteanu a marcat primul gol din meciul Farul - Petrolul 2-0

Louis Munteanu a marcat primul gol din meciul Farul - Petrolul 2-0 / Profimedia

Louis Munteanu a dat din casă, după meciul Farul – Petrolul 2-0, din etapa cu numărul 26 din Liga 1. Atacantul de 20 de ani a marcat din nou pentru echipa lui Gică Hagi, iar la final s-a arătat extrem de bucuros. Munteanu își dorește ca Farul să câștige și ultimele 4 meciuri rămase din sezonul regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul s-a impus fără emoții în fața Petrolului și s-a distanțat în vârful clasamentului, la 5 puncte de CFR Cluj. Campioana en-titre va juca duminică împotriva lui FC Argeș, în Gruia.

Louis Munteanu a dat din casă, după Farul – Petrolul 2-0: „Asta ne spune Mister mereu!”

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 28 al partidei cu Petrolul, din pasa lui Denis Alibec. A fost al 4-lea gol înscris de tânărul atacant împrumutat de la Fiorentina în actualul sezon din Liga 1.

Munteanu a dezvăluit cum reușește Gică Hagi să-i motiveze pe el și coechipierii săi în vestiar, înaintea meciurilor.

„O luăm meci cu meci, sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri, iar în play-off se va decide totul. Eu vreau să îmi ajut echipa, în primul rând. Vreau să mă bucur de fotbal. E importantă victoria echipei, o ducem bine și sper să o ținem tot așa.

Reclamă

Mister (n.r. – Gică Hagi) asta ne spune mereu: să fim cu mintea limpede, să gândim bine, să o luăm meci cu meci și să avem mentalitate de învingători.

Mai sunt puține meciuri până la play-off, să sperăm să o ținem tot așa, din victorie în victorie”, a declarat Louis Munteanu, după Farul – Petrolul 2-0, potrivit digisport.ro.

Denis Alibec, în formă de vis la Farul: „M-am săturat să fiu în umbră!”

Denis Alibec s-a declarat fericit pentru faptul că a reușit să înscrie și în partida cu Petrolul. Totodată, atacantul Farului spune că forma foarte bună în care se află vine și din dorința de a ieși din „umbra” în care s-a aflat în ultimii ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm. Am făcut un meci foarte bun. Chiar m-a certat Popescu că nu am dat gol, să-i pun și lui un assist (n.r. râde). Chiar îmi doresc să am și eu reușite la națională. Important e să fiu sănătos și să joc bine la Farul.

Chiar nu există lucruri deosebite pe care le fac. Sunt în formă, sunt bine fizic. M-am săturat să fiu în umbră, sincer. Unul dintre cei mai talentați fotbaliști pe care i-a avut România în ultimii ani (n.r. Budescu), mă bucur că nu a jucat astăzi. Dacă jucăm precum astăzi putem să ne batem cu orice.

Am spus de la începutul campionatului că ne batem acolo sus. Important e să câștigăm, nu contează cine marchează”, a declarat Denis Alibec, la finalul partidei cu Petrolul, pentru digisport.ro.

În actualul sezon de Liga 1, Denis Alibec a dat 11 goluri și 4 pase decisive, în 20 de partide.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și