Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat ce condiţie trebuie să accepte viitorul antrenor de la FCSB: „Să vină unul cu o ‘puşcărie’?! Ce să faci cu el?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 noiembrie 2022, 22:03

Mihai Stoica a anunţat ce condiţie trebuie să accepte viitorul antrenor de la FCSB: „Să vină unul cu o puşcărie?! Ce să faci cu el?!

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

  • Mihai Stoica a anunţat ce condiţie trebuie să accepte viitorul antrenor de la FCSB
  • Anunţu făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica a anunţat ce condiţie trebuie să accepte viitorul antrenor de la FCSB. Managerul general de la FCSB a spus că viitorul antrenor trebuie să îii accepte în staff pe Mihai Pintilii, Thomas Neubert şi Marius Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a mai dezvăluit şi ce discuţie a avut cu Nicolae Dică, legată de staff.

Mihai Stoica a anunţat ce condiţie trebuie să accepte viitorul antrenor de la FCSB

Eu am avut discuţia asta cu el în parcare, înainte de plecare. Mi-a zis că nu a dat mâna cu Pintilii şi că Trebuia să vin de la început cu stafful meu. Asta încerc să spun. Lucrat de Popa şi Târnovanu? Adică astea sunt nişte chestii care mă depăşesc. Eu nu sunt prost şi nu pot să suport frânturile de logică.

Reclamă

Cum poţi să laşi impresia că te-a lucrat cineva când jucătorii antrenaţi de persoana respectivă au fost cei mai buni. Cel mai bun a fost Târnovanu. A apărat senzaţional. Vine aici, să spună clar <<M-a lucrat Neubert>>. Să vină aici în emisiune cu mine, nu-i niciun fel de problemă. Chestiile astea deja frizează ridicolul şi m-am săturat.

La noi, orice antrenor care vine, trebuie să lucreze cu Popa, cu Neubert, cu Pintilii. Un antrenor vine şi acceptă condiţiile. Dacă nu acceptă, se duce în altă parte. Noi avem cel mai bun antrenor cu portarii din ţară (n.r. Marius Popa). Să vină unul cu o puşcarie de antrenor de portari? Ce să faci cu el? Întrebaţi-l pe Mirel Rădoi, că a lucrat cu el, cum e Marius Popa. Întrebaţi portarii. Dacă toată lumea spune, atunci ce mai”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV

Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV. Managerul general de la FCSB a intervenit brutal în scandalul dintre Mihai Pintilii şi fostul antrenor principal de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat că Nicolae Dică a plecat fără să salute mai multe persoane.

Eu cred că Nicolae Dică nu face bine când iese cu chestiile astea. Dar e problema lui, face cum consideră el că e bine pentru el. Dică era şeful staffului tehnic, nu era problema că nu s-au înţeles. Când tu n-ai chimie cu toţi membri staffului înseamnă că tu ai problemă. Sau ei au o problemă, dar mai mulţi într-o parte, unul într-o parte.

Dragoste cu sila nu se face, în momentul când nu e chimie pot lucra împreună, dar nu se poate face mare lucru. Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa. Nici pe Mache nu l-a salutat. E problema lor, până la urmă. Eu mă opresc aici, ce să mai vorbesc? Eu zic că nu-i face bine lui.

Reclamă 4 / 0/3

Să dezvolte subiectul şi apoi o să vorbesc şi eu, dacă ţine neapărat. Nu ştiu ce fel de disciplină a impus el. Să explice cui nu i-a convenit. Să explice exact care-i treaba şi apoi vom discuta, dacă ţine neapărat. Să spui ce? Din cauza raportului pe care l-am avut cu unii, n-am avut eu rezultate?

Nu-şi aveau rostul discuţiile astea, vorbesc pentru paşii următori pe care-i face el în carieră. Chestia asta… Să pleci pe urmă să spui. Încerci să cauţi nişte scuze sau ce? Care-i problema? Din ceilalţi să zic că o influenţă directă putea să aibă Marius Popa. N-a apărat Târnovanu? Care-i problema, unde e problema?

Nu vrea nimeni să-l discrediteze. E un mandat bun, a calificat echipa după cinci ani în grupele unei competiţii continentale. Sunt convins că dacă nu venea înainte de meciul retur cu Saburtalo nu ne calificam. Am convingerea asta„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”