Închide meniul

Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV: „Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa! Dragoste cu sila nu se poate!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 noiembrie 2022, 20:57

Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV: „Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa! Dragoste cu sila nu se poate!

Mesajul lui Mihai Stoica la final de an

Hepta

Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV. Managerul general de la FCSB a intervenit brutal în scandalul dintre Mihai Pintilii şi fostul antrenor principal de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat că Nicolae Dică a plecat fără să salute mai multe persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii, Neubert, Marius Popa şi Marius Ianuli au fost oamenii pe care Nicolae Dică i-a ignorat în momentul în care şi-a dat demisia.

Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV

Eu cred că Nicolae Dică nu face bine când iese cu chestiile astea. Dar e problema lui, face cum consideră el că e bine pentru el. Dică era şeful staffului tehnic, nu era problema că nu s-au înţeles. Când tu n-ai chimie cu toţi membri staffului înseamnă că tu ai problemă. Sau ei au o problemă, dar mai mulţi într-o parte, unul într-o parte.

Dragoste cu sila nu se face, în momentul când nu e chimie pot lucra împreună, dar nu se poate face mare lucru. Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa. Nici pe Mache nu l-a salutat. E problema lor, până la urmă. Eu mă opresc aici, ce să mai vorbesc? Eu zic că nu-i face bine lui.

Să dezvolte subiectul şi apoi o să vorbesc şi eu, dacă ţine neapărat. Nu ştiu ce fel de disciplină a impus el. Să explice cui nu i-a convenit. Să explice exact care-i treaba şi apoi vom discuta, dacă ţine neapărat. Să spui ce? Din cauza raportului pe care l-am avut cu unii, n-am avut eu rezultate?

Reclamă

Nu-şi aveau rostul discuţiile astea, vorbesc pentru paşii următori pe care-i face el în carieră. Chestia asta… Să pleci pe urmă să spui. Încerci să cauţi nişte scuze sau ce? Care-i problema? Din ceilalţi să zic că o influenţă directă putea să aibă Marius Popa. N-a apărat Târnovanu? Care-i problema, unde e problema?

Nu vrea nimeni să-l discrediteze. E un mandat bun, a calificat echipa după cinci ani în grupele unei competiţii continentale. Sunt convins că dacă nu venea înainte de meciul retur cu Saburtalo nu ne calificam. Am convingerea asta„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Pintilii, atac brutal la Nicolae Dică: „Ţine de cei 7 ani de acasă! Chiar dacă eşti Guardiola, salută lumea!”

Mihai Pintilii, atac brutal la Nicolae Dică. Antrenorul interimar este supărat pe Nicolae Dică pentru faptul că fostul antrenor de la FCSB nu l-a salutat în momentul în care a plecat de la baza din Berceni. Pintilii spune că acest gest ţine de educaţie. Mihai Pintilii a lansat un atac virulent la adresa lui Nicolae Dică. Gestul făcut de Dică în momentul în care a plecat de la FCSB l-a enervat pe Pintilii. Acesta a folosit cuvinte dure la adresa fostului său colaborator.

Reclamă 4 / 0/3

Îl respect ca fost fotbalist la această echipă şi că a fost fostul meu antrenor când am fost jucător. Şi atât. M-a dezamăgit când a plecat şi n-a salutat. Până la urmă, ţine de cei 7 ani de acasă. Indiferent cât de supărat eşti sau te-a lucrat sau nu te-a lucrat. Cei 7 ani de acasă…Mi-a zis mama, Dumnezeu să o ierte, să îţi laşi loc de bună ziua. Că eşti Nicolae Dică, că eşti Guardiola, că eşti Maradona, salută lumea. Se întâlneşte munte cu munte. Dar om cu om! În rest, chiar nu am niciun fel de problemă cu el„, a spus Mihai Pintilii la conferinţa de presă susţinută după Oţelul Galaţi – FCSB 0-0.

Replica fostului antrenor de a FCSB a venit imediat. Dică spune că nici Mihai Pintilii nu saluta în momentul în care pleca de la bază.

„Vorbește de 7 ani de acasă. Când pleca de la stadion, avea 7 ani de acasă? Nu știa să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil, a fost răspunsul lui Nicolae Dică la orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV
  • Managerul general de la FCSB a intervenit brutal în scandalul dintre Mihai Pintilii şi Dică

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și