Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă cu Adrian Şut după ce a părăsit cantonamentul naţionalei! Când poate reveni mijlocaşul

Alex Masgras Publicat: 7 octombrie 2024, 19:26

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă cu Adrian Şut după ce a părăsit cantonamentul naţionalei! Când poate reveni mijlocaşul

Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă cu Adrian Şut după ce a părăsit cantonamentul naţionalei! Când poate reveni mijlocaşul

Adrian Şut, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă cu Adrian Şut după ce a părăsit cantonamentul naţionalei. Mijlocaşul celor de la FCSB a ajuns la Mogoşoaia în cursul zilei de luni, dar nu va rămâne alături de jucătorii lui Mircea Lucescu pentru meciurile cu Cipru şi Lituania din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Lituania – România se joacă marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă cu Adrian Şut după ce a părăsit cantonamentul naţionalei! Când poate reveni mijlocaşul

În meciul cu Gloria Buzău, câştigat de campioana României cu 3-2, Adrian Şut a suferit o leziune pe aductor. De asemenea, el a evoluat şi cu nasul rupt în ultimele două meciuri.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, a anunţat că mijlocaşul roş-albaştrilor va merge marţi la Belgrad, pentru a începe recuperarea. Astfel, el nu ar trebuie să lipsească de la următoarele meciuri ale roş-albaştrilor:

„A jucat două meciuri cu nasul rupt, iar ieri și cu o leziune pe aductor. Și a fost imperial. Adrian Șut poate reveni pe teren în meciul de gală de pe Ibrox Park chiar dacă se recuperează acasă. Doar că el va pleca mâine la Belgrad. Pentru a fi apt cu Dinamo”, a scris Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.

Reclamă
Reclamă

După pauza internaţională, FCSB va juca în Liga 1, cu Dinamo, pe 20 octombrie, după care va merge pe Ibrox, pe 24 octombrie, pentru duelul cu Rangers, din etapa a treia a grupei principale din Europa League.

Adrian Şut, OUT din cantonamentul naţionalei! Anunţul făcut de FRF

Chiar dacă Adrian Şut nu va fi disponibil pentru dubla cu Cipru şi Lituania, selecţionerul Mircea Lucescu nu ar urma să convoace un alt jucător în locul mijlocaşului FCSB-ului.

„Cel mai important lucru este fie cu toții sănătoși. De exemplu, astăzi Adrian Șut a venit cu o problemă de sănătate după ultimul meci.

Reclamă

Din ce am înțeles are o mică leziune fibrilară și va fi trimis acasă. Are nevoie de o pauză de câteva zile, după RMN-ul făcut dimineață și care a fost interpretat deja”, a declarat Andrei Vochin pentru digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Didier Deschamps, noi explicaţii despre absenţa lui Kylian Mbappe de la naţionala Franţei: „Clubul e angajatorul, nu federaţia”

20:58

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! ”Nu mai este posibil”

20:26

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

20:13

Mircea Lucescu l-a convocat pe Victor Dican în locul lui Adrian Şut la naţională! Convocare în premieră pentru jucătorul Farului

19:56

Andres Iniesta şi-a anunţat oficial retragerea din activitate! Mesajul transmis de fostul coleg al lui Lionel Messi

19:44

Manchester City, câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League! Anunţul făcut de „cetăţeni”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și