Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat două reveniri în echipa FCSB-ului, înaintea partidei cu Farul: „Da, el a reluat antrenamentele!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2022, 9:27 / Actualizat: 22 aprilie 2022, 10:45

Mihai Stoica a anunţat două reveniri în echipa FCSB-ului, înaintea partidei cu Farul: „Da, el a reluat antrenamentele!

Mihai Stoica l-a comparat pe De Bruyne cu Darius Olaru

Hepta

Mihai Stoica a anunţat două reveniri în echipa FCSB-ului, înantea partidei de luni cu Farul Constanţa. Managerul general al FCSB a spus că atât Paulo Vinicius, cel care a lipstit în derby-ul cu CFR Cluj, cât şi Darius Olaru, victima unei intrări dure din partea lui Mateo Susic, sunt apţi de joc pentru partida cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a aruncat în aer lupta la titlu din Liga 1, după victoria fantastică din derby-ul cu CFR Cluj. Echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la doar două puncte de campioană, iar orice pas greşit de acum în colo poate fi fatal.

Mihai Stoica, despre două reveniri la FCSB: „Va fi apt de joc”

”Va fi apt de joc. Dacă va mai juca, nu ştiu. Poate chiar şi la meciul cu Farul va fi apt. Şi Olaru va fi apt. Da, a reluat antrenamentele, azi l-a avut pe primul (n.r. – joi)”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, convins că „finala” FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea

Mihai Stoica e de părere că „finala de titlu” FCSB – CFR Cluj, programată în ultima etapă din play-off, se va juca în Ghencea. Managerul general de la echipa lui Gigi Becali susține că CSA Steaua nu mai poate refuza să închirieze stadionul.

„Se va face zilele următoare demersul, o solicitare oficială pentru a se juca acolo. Să așteptăm răspunsul. Nu există nicio scuză, așa cum a mai fost în trecut.

Reclamă

CSA Steaua nu joacă, iar echipa de rugby joacă în deplasare sigur, la Galați. Data trecută a fost vorba de Universitatea Cluj, care a pierdut 82-10. Acum sigur va juca la Galați!

Nu există niciun motiv prin care să ne interzică accesul. Important e să fim la mâna noastră în ultima rundă”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei mai sus citate.

Meciul FCSB – CFR Cluj, care s-ar putea dovedi decisiv în lupta la titlu, se va juca în perioada 20-23 mai. Conform calendarului secțiilor sportive din cadrul CSA Steaua, stadionul Ghencea va fi liber în perioada respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB nu a mai jucat în Ghencea de 7 ani

7 ani au trecut de când FCSB a jucat ultima dată în Ghencea. Pe 22 martie 2015, echipa lui Gigi Becali câștiga cu 4-1 în fața celor de la Viitorul.

De atunci, FCSB s-a mutat pe Arena Națională. Au existat însă multe momente când roș-albaștrii n-au putut să joace nici pe cel mai mare stadion al țării, fiind rezervat pentru alte evenimente. Așa a ajuns FCSB să dispute meciuri, în calitate de gazdă, la Giurgiu, Buzău sau Călărăși.

  • 2015 e și anul ultimului titlu cucerit de FCSB.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și