Închide meniul

Mihai Stoica, convins că „finala” FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea. „Nu mai există niciun motiv să ne interzică!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2022, 23:07

Mihai Stoica, convins că „finala FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea. „Nu mai există niciun motiv să ne interzică!

Mihai Stoica, veşti uriaşe pentru fanii FCSB

Hepta

Mihai Stoica e de părere că „finala de titlu” FCSB – CFR Cluj, programată în ultima etapă din play-off, se va juca în Ghencea. Managerul general de la echipa lui Gigi Becali susține că CSA Steaua nu mai poate refuza să închirieze stadionul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Se va face zilele următoare demersul, o solicitare oficială pentru a se juca acolo. Să așteptăm răspunsul. Nu există nicio scuză, așa cum a mai fost în trecut.

Mihai Stoica, convins că FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea

CSA Steaua nu joacă, iar echipa de rugby joacă în deplasare sigur, la Galați. Data trecută a fost vorba de Universitatea Cluj, care a pierdut 82-10. Acum sigur va juca la Galați!

Nu există niciun motiv prin care să ne interzică accesul. Important e să fim la mâna noastră în ultima rundă”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Meciul FCSB – CFR Cluj, care s-ar putea dovedi decisiv în lupta la titlu, se va juca în perioada 20-23 mai. Conform calendarului secțiilor sportive din cadrul CSA Steaua, stadionul Ghencea va fi liber în perioada respectivă.

Reclamă

FCSB nu a mai jucat în Ghencea de 7 ani

7 ani au trecut de când FCSB a jucat ultima dată în Ghencea. Pe 22 martie 2015, echipa lui Gigi Becali câștiga cu 4-1 în fața celor de la Viitorul.

De atunci, FCSB s-a mutat pe Arena Națională. Au existat însă multe momente când roș-albaștrii n-au putut să joace nici pe cel mai mare stadion al țării, fiind rezervat pentru alte evenimente. Așa a ajuns FCSB să dispute meciuri, în calitate de gazdă, la Giurgiu, Buzău sau Călărăși.

2015 e și anul ultimului titlu cucerit de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Modalitatea prin care CSA Steaua poate refuza disputarea derby-ului FCSB – CFR Cluj în Ghencea

„Militarii” au un as în mânecă, de care au mai profitat şi în trecut. „Nu ştiu dacă vor tergiversa sau vor găsi în ziua meciului un meci de rugby sau vreun spectacol„, a răbufnit Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor celor de la FCSB, în exclusivitate pentru as.ro. La această variantă ar putea apela conducătorii lui CSA pentru a o ţine pe echipa lui Becali departe de arena care are 31.000 de locuri şi care a costat peste 94 de milioane de euro.

Mai exact, echipa de rugby CSA Steaua are meci cu CSM Galaţi pe 21 mai, ziua în care ar trebui să se dispute FCSB – CFR Cluj. Confruntarea e programată să aibă loc pe Municipalul din Galaţi, dar s-ar putea muta în Ghencea. Ar fi o soluţie la care au mai apelat bucureştenii şi în trecut.

În septembrie 2021, FCSB şi-a dorit să joace partida cu Academica Clinceni pe Stadionul Steaua, dar a fost refuzată. Chiar dacă echipa de rugby a „militarilor” avea deplasare cu Universitatea Craiova, CSA le-a propus ardelenilor să mute meciul la Bucureşti. Aceştia şi-au dat accepul, la fel şi Federaţia. A fost „manevra” prin care echipa lui Gigi Becali a fost refuzată. I s-a transmis că nu este disponibilă data din calendar.

Şefii lui CSA pot primi „undă verde” în posibila încercare de a repeta tactica folosită atunci. Din informaţiile Antena Sport, mulţi dintre rugbiştii de la CSM Galaţi locuiesc în Bucureşti. Se duc în Galaţi doar pentru duelurile din Liga Naţională. Deplasarea o fac vinerea, atunci când fac şi un antrenament. Sâmbăta îşi dispută meciurile, după care revin în Capitală. În condiţiile date, dacă CSA Steaua le propune să joace în Ghencea, sunt şanse mari ca aceştia să accepte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și