Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat două reveniri la FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland: „Vor începe să se antreneze!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2023, 20:22

Mihai Stoica a anunţat două reveniri la FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland: „Vor începe să se antreneze!

Mihai Stoica, laude pentru Ovidiu Burcă și pentru Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a anunţat două reveniri la FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland, din preliminariile Conference League. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Alexandru Băluţă şi David Miculescu vor începe să se antreneze cu echipa la finalul săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă şi David Miculescu s-au accidentat în returul cu CSKA 1948 Sofia. Cei doi au absentat în ultimele două meciuri ale roş-albaştrilor.

Mihai Stoica a anunţat două reveniri la FCSB, înaintea returului cu Nordsjaelland

Mihai Stoica a declarat că Alexandru Băluţă va fi cu siguranţă pe teren la duelul retur cu danezii de la Nordsjaelland. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că mijlocaşul ar fi fost titular şi în partida tur, dacă ar fi fost apt din punct de vedere fizic.

De asemenea, MM a mai mărturisit că şi David Miculescu va reveni la antrenamentele celor de la FCSB, la finalul săptămânii, în vederea pregătirii meciului retur cu Nordsjaelland.

„Îl vom avea pe Băluță la retur, și el, și Miculescu vor începe de duminică să se antreneze cu echipa. Dacă Băluță era apt, era titular și ieri”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Alexandru Băluţă a suferit o întindere intercostală, după duelul cu CSKA 1948 Sofia, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate. În acest start de sezon, mijlocaşul a bifat toate meciurile celor de la FCSB, atât din campionat, cât şi din preliminariile Conference League, până la accidentarea suferită.

De cealaltă parte, David Miculescu a fost titular în primele două meciuri ale FCSB-ului, din acest start de sezon, cu FC U Craiova 1948 şi cu Dinamo.

Gigi Becali a anunţat primul jucător care pleacă de la FCSB, după remiza cu Nordsjaelland

Gigi Becali tocmai a anunţat primul jucător care pleacă de la FCSB, după meciul cu Nordsjaelland. Vicecampioana României a încheiat la egalitate duelul din prima manşă a turului 3 preliminar Conference League, scor 0-0. Patronul lui FCSB a anunţat că Vali Gheorghe nu mai face parte din planurile echipei după meciul de joi seară.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a analizat meciul la rece, Gigi Becali a anunţat că nu este supărat după meciul cu Nordsjaelland. Patronul lui FCSB a recunoscut că echipa sa a întâlnit o formaţie valoroasă, fiind mulţumit de faptul că FCSB a avut mai multe ocazii decât danezii.

„Nu am cum să fiu supărat, sunt foarte mulţumit. Am jucat cel mai bun joc al nostru de când sunt eu în fotbal. Dimineaţă m-am trezit şi am făcut o analiză mai la rece. Am jucat cu o echipă extraordinar, care pasează aşa mult. Nu am văzut echipă care să paseze aşa. Dacă analizezi bine jocul, noi am avut situaţii mai clare decât ei. Bine, ei au avut o bară dintr-o lovitură, nu se pune aia.

Numai că am avut un Compagno neinspirat, iar la Cordea trebuia să fie gol. Noi am jucat extraordinar. S-a greşit acolo cu Vali Gheorghe, probabil nu l-am ştiu. (Reporter: Va mai primi vreo şansă Vali Gheorghe?) Nu cred, eu le-am zis să-l ia. L-am dat deja la… îl vor vreo 3 echipe! Gata, nu vorbesc de Vali Gheorghe”, a anunţat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și