Închide meniul

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi când a auzit explicaţiile lui Kyros Vassaras: „Ia-ne de proști, dar nu ne lua de orbi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2023, 19:19

Reclamă
Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi când a auzit explicaţiile lui Kyros Vassaras: „Ia-ne de proști, dar nu ne lua de orbi!

Mihai Stoica s-a convins după o nouă înfrângere a România U21

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi când a auzit explicaţiile lui Kyros Vassaras, după una dintre cele mai controversate faze din derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, scor 1-2, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Istvan Kovacs a acordat penalty după ce mingea ar fi lovit mâna lui Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Centralul” partidei din Bănie a aşteptat mai multe minute un răspuns din cabina VAR şi, în cele din urmă, a decis să nu mai revadă faza. Andrei Ivan putea să restabilească egalitatea în minutul 82, dar a avut o execuţie extrem de slabă.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi când a auzit explicaţiile lui Kyros Vassaras

La patru zile după derby, Kyros Vassaras a analizat faza. Preşedintele CCA i-a dat dreptate lui Kovacs, chiar dacă arbitrul a fost contestat dur de oficialii lui FCSB.

Arbitrul se mișcă rapid pentru a avea cel mai bun unghi de vedere. Apărătorul are brațul stâng într-o poziție nefirească, cu palma deschisă, și joacă mingea după un șut către poartă. Arbitrul acordă imediat penalty și ulterior avertizează corect jucătorul cu cartonașul galben.

VAR analizează toate unghiurile disponibile, confirmă decizia arbitrului de pe teren și verifică un posibil ofsaid înainte de henț. VAR confirmă că nu e ofsaid”, a transmis Kyros Vassaras.

Reclamă

Reacţia lui Mihai Stoica a venit imediat. Managerul general al roş-albaştrilor l-a criticat în termeni duri pe şeful arbitrajului românesc.

OK, roșiile-s galbene, dar chiar să explici unei țări întregi – care nu vede când mingea atinge mâna lui Cristea – că tu vezi clar asta, e prea mult, Vassarase!

Ia-ne de proști, dar nu ne lua de orbi!„, a reacţionat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan nu scapă de critici după penalty-ul execrabil executat cu FCSB

Andrei Ivan a fost surprins cu ochii în lacrimi, pe teren, după ce a nu a reuşit să îl învingă din penalty pe Ştefan Târnovanu. Basarab Panduru a fost indignat de felul în care a reacționat atacantul Universității Craiova, după ce a trimis mingea pe lângă poartă.

Nu are treabă, pleci, nu pleci, nu intri tu în panică dacă portarul pleacă într-o parte sau alta. N-am mai văzut la nimeni, niciodată. Nici el nu poate să o explice, deci n-am cum nici eu. Nu ai treabă unde se duce portarul, dai unde vrei.

Ok, gata, ai tras cum ai tras, pune mâna şi fă ceva. Dacă îţi pui mâna în cap nu e în regulă. Dacă tot eşti supărat, pune mâna şi fă ceva, ia mingea, nu sta o jumătate de oră cu mâinile în cap„, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și