Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB: „Nu mai pleacă, nu are unde!”

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 13:44

Reclamă
Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB: Nu mai pleacă, nu are unde!”

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că un fotbalist care era dat ca și plecat de la vicecampioana României va rămâne în lotul „roș-albaștrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” Stoica a menționat că un fotbalist pe care Gigi Becali îl anunța ca și plecat, în urmă cu mai bine de o săptămână, nu o va mai părăsi pe vicecampioana României.

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB. Valentin Crețu nu va mai pleca de la vicecampioană

Potrivit lui Mihai Stoica, fundașul Valentin Crețu nu o va mai părăsi pe vicecampioana României în această vară. „MM” a mai menționat și faptul că fotbalistul nu a primit nicio ofertă și că își va continua cariera la echipa patronată de Gigi Becali.

„(n.r. mai vreţi un fundaş central?) Eu cred că nu e cazul. Îl avem pe Haruţ. Dawa, Ngezana, Ovidiu Popescu, probabil Creţu care nu va mai pleca. (n.r. nu mai pleaca?) Nu mai pleacă, nici nu are unde”, a spus „MM” Stoica, potrivit orangesport.ro.

Totuși, și oficialul de la FCSB anunțase, pe data de 21 august, că Valentin Crețu va pleca de la FCSB. De asemenea, tot atunci Mihai Stoica menționa și plecarea lui Vali Gheorghe, care a semnat între timp cu cei de la U Cluj.

Reclamă

„Creţu şi Vali Gheorghe au reziliat azi. Încetare raporturi contractuale. Amândoi”, spunea atunci managerul general, potrivit sursei citate anterior.

Fundașul de 34 de ani a ajuns la FCSB în anul 2019, atunci când Gigi Becali l-a cumpărat de la Gaz Metan Mediaș, în schimbul sumei de 125.000 de euro. În perioada petrecută la echipa „roș-albastră” a adunat 126 de meciuri în care a oferit 8 pase decisive, dar nu a marcat niciun gol.

În cariera sa, fotbalistul cotat la 250.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a mai jucat pentru: Gloria Buzău, Râmnicu Sărat, Concordia Chiajna, Rapid, Beroe, Săgeata Năvodari, Gaz Metan Mediaș, Energie Cottbus și ACS Poli Timișoara.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Gigi Becali se chinuie să îl transfere pe Marius Ștefănescu

„Despre Ştefănescu nu se discută neapărat în poziţia aia, de mijlocaş dreapta. El a jucat foarte multe posturi la Sepsi. Hai să vedem mâine ce face Sepsi. Că dacă Sepsi merge în grupele Conference League, indiscutabil nu se va vinde Ştefănescu. Eu chiar le ţin pumni să se califice în grupe, chiar dacă îl ratăm pe Ştefănescu.

În primul rând, 50% din drepturile de transfer ale lui Ştefănescu îi aparţin lui Mihai Georgescu. Om fost conducător, antrenor la FC Argeş, un om de probitate profesională cum rar am întâlnit. N-am crezut că un om poate avea demnitate, cum a avut Mihai Georgescu la FC Argeş.

Trebuie să cumperi 50% de la Mihai Georgescu. E clar că Sepsi, dacă primeşte 1.000.000 de euro, nu o să cedeze 500.000 de euro. Şi pe bună dreptate. Sepsi i-a dat valoare lui Ştefănescu. A crescut enorm. Dacă întrebai acum 2-3 ani cine e, nu auzise nimeni de el.

E puţin complicat. Sepsi nu se desparte de un jucător care doar ce şi-a prelungit contractul, pe patru ani, pentru 500.000 de euro. E alambicat. Plus că decide Ştefănescu unde să meargă. Degeaba cluburile se înţeleg, dacă fotbalistul nu vrea”, a spus oficialul, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și