Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB: „Am văzut mai mulți jucători”. Cum se poate realiza mutarea

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 21:56

Reclamă
Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB: Am văzut mai mulți jucători”. Cum se poate realiza mutarea

Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB. Cum ar putea „roș-albaștrii” să își întărească lotul în pauza de iarnă.

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB. Oficialul echipei patronate de Gigi Becali a vorbit despre campania de achiziții a roș-albaștrilor, care au reușit să aducă, până în momentul de față, doi noi jucători în lotul pregătit de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Baba Alhassan, care a fost adus de la FC Hermannstadt, și despre Luis Phelippe, care a fost adus de la Poli Iași. Acum, managerul general al vicecampioanei a vorbit despre o nouă posibilă mutare, care ar putea întări lotul actualului lider din Liga 1.

Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB. Totul depinde de plecarea lui Andrea Compagno

„MM” a anunțat faptul că Gigi Becali ar putea aduce un nou jucător la echipă, doar în cazul în care Andrea Compagno va pleca din lotul vicecampioanei în această perioadă de mercato. Mihai Stoica a dezvăluit că respectivul jucător va ocupa poziția atacantului italian, care a căzut în dizgrațiile patronului.

„Până pe 12 februarie mai e. Dacă pleacă Andrea și dacă am găsi un atacant care să ne ajute mâine, poate da, dar să luăm împrumut sau tineri de perspectivă nu are sens acum.

Felul în care s-a exprimat echipa în ultimele două jocuri, când noi nu l-am putut folosi pe Andrea, ne dă speranțe. Cu Sibiu și Iași au fost două jocuri foarte bune făcute de noi. E adevărat, pierzi un target man, un jucător care poate să îți câștige duelurile aeriene, dar câștigi mobilitate, dinamică, câștigi la multe capitole.

Reclamă

Am văzut câțiva jucători (n.r – atacanți). Unul s-ar fi potrivit, însă era puțin cam complicată mutarea lui atunci și chiar a plecat la altă echipă. Era un jucător pe care îl știa bine Elias, dar a plecat, n-are rost să mai vorbim”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Gigi Becali a anunțat faptul că îl va ceda pe Andrea Compagno în schimbul de 500.000 de euro. În momentul de față, există zvonuri conform cărora atacantul italian ar fi pe lista mai multor formații dispuse să îi achite suma respectivă patronului de la FCSB.

Mihai Stoica l-a mustrat în direct pe Thomas Neubert

„Îmi permit să-l contrazic pe Neubert. În primul rând, ar fi trebuit să-mi ceară permisiunea să meargă. Chiar mă miră, un profesionist german ca el ar fi trebui să ştie asta şi să întrebe dacă are permisiunea clubului. Declaraţiile sunt rupte de realitate.

Reclamă 4 / 0/3

Declarațiile sunt rupte de realitate, poate el nu reține, dar nu are nicio legătură viața extrasportivă cu cea mai mare accidentare a lui, de la Backa Topola. Era într-o formă extraordinară. El ţinea echipa în spate. A venit bezmeticul ăla şi i-a rupt piciorul, deci nu avea treabă cu viaţa extrasportivă. Dacă noi avem probleme de genul ăsta le discutăm între noi, nu la podcasturi. M-a deranjat foarte tare. Nu are legătură cu accidentarea aia foarte dură.

Dacă te duci undeva trebuie să dai și declarații care să fie preluate. El nu vorbește foarte bine românește, eu nu am vorbit niciodată cu el în română.

Nu a avut permisiunea clubului, nu va păți nimic, dar un reproș i se va aduce. Nu are nimeni un statut aparte față de restul oamenilor din club. Dacă vrea cineva să facă un reportaj sau ceva cu un membru din echipă, acesta trebuie să-mi ceară mie voie”, a declarat Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și