Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat unde se va juca finala FCSB – CFR Cluj: „Mă simt excepţional acolo! 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 22:43

Mihai Stoica a anunţat unde se va juca finala FCSB – CFR Cluj: „Mă simt excepţional acolo! 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul!

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

Jucătorii de la CFR Cluj și FCSB, în timpul unui derby / Hepta

Mihai Stoica a anunţat unde se va juca finala pentru titlu dintre FCSB – CFR Cluj. Echipa lui Gigi Becali nu poate evolua nici pe Ghencea, dar nici pe Arcul de Triumf, astfel că derby-ul va avea loc la Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea, dar are şanse minime de reuşită. „Militarii” ar fi găsit deja motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Mihai Stoica a anunţat unde se va juca finala FCSB – CFR Cluj

„Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla (n.r. cu – CFR Cluj, din ultima etapă) se va juca cu titlul pe masă. Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca. În opinia mea, indiferent de miza meciului, se va juca la Buzău. 

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul. Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!

Sunt cererile depuse. Se pare că, aşa cum a spus şi domnul ministru Novak, e birocraţie şi asta e explicaţia. Nu se încearcă rezvolarea problemelor şi ni se spune că este birocraţie. Este o scuză puerilă, dar mergem mai departe. Încercări se fac, dar se fac degeaba cred eu. Poate că mă înşel”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Vasile Dâncu, replică pentru Gigi Becali şi Florin Tănase în cazul „FCSB în Ghencea”

Vasile Dâncu le-a răspuns lui Gigi Becali şi Florin Tănase, care vor ca finala pentru titlu FCSB – CFR Cluj să se dispute în Ghencea. Ministrul Apărării Naţionale a transmis că „militarii” trebuie să îşi dea acordul.

„Problema este una care ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment pentru disponibilitatea stadionului. Nu avem un contract cu FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Poate că încă nu este niciun eveniment, dar nu am discutat cu conducerea clubului și nici nu știu care este situația.

Domnul Becali nu închiriază stadioane. Ar putea închiria chiar unde vrea, dar probabil că trebuie ca cei care sunt proprietari aici că să accepte acest lucru. Este o problemă care ţine și de suporterii echipei Steaua, de comunitatea care înseamnă Steaua București, o comunitate care a dat atâția campioni mondiali.

Reclamă 4 / 0/3

N-am auzit să fi investit cineva. Eu știu că sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român. Cine și revendică acest stadion este poporul român. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”, a declarat Vasile Dâncu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și