Închide meniul

Mihai Stoica a confirmat interesul FCSB-ului pentru Damjan Djokovic: „Aşteptăm să ne dea un răspuns!”

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 16:35

Reclamă
Mihai Stoica a confirmat interesul FCSB-ului pentru Damjan Djokovic: „Aşteptăm să ne dea un răspuns!

Mihai Stoica a criticat un "tricolor", după Belarus - România 0-0

Mihai Stoica într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica a confirmat interesul FCSB-ului pentru Damjan Djokovic. Mijlocaşul croat a fost ofertat de către roş-albaştrii, iar oficialii vicecampionilor aşteaptă un răspuns de la acesta. MM s-a declarat încântat de Djokovic, pe care îl aşteaptă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic evoluează în prezent la Al-Raed, formaţie pregătită de Marius Şumudică. Înţelegerea mijlocaşului croat cu formaţia saudită expiră la finalul acestui sezon, astfel că FCSB l-ar putea transfera liber de contract.

Mihai Stoica a confirmat interesul FCSB-ului pentru Damjan Djokovic

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB şi-l doreşte pe Damjan Djokovic, şi au înaintat o ofertă deja pentru mijlocaşul croat. MM susţine că acesta este un jucător extrem de bun, care a avut evoluţii solide la fiecare echipă la care a evoluat.

De asemenea, managerul general de la FCSB susţine că Djokovic a făcut diferenţa şi la CFR Cluj, deoarece reuşea să marcheze goluri în meciurile importante ale clujenilor.

„Este o opţiune pentru noi, Djokovic ne va da un răspuns puţin mai încolo. Djokovic este un fotbalist care, până la 33 de ani, a fost titular la toate echipele la care a evoluat. N-a fost genul acela de fotbalist care a jucat în România, a plecat afară, acolo n-a jucat, apoi s-a întors în România şi a plecat din nou afară… El a jucat peste tot, fie că a fost vorba de Serie B, fie că a fost vorba Ligue 2, Djokovic a jucat peste tot, iar asta e foarte important.

Reclamă

În Turcia, a jucat meci de meci, la fel şi în Arabia Saudită. E clar că e bărbat, aia e clar, nu-l bănuieşti că s-ar putea să se sperie de succes, pentru că am văzut pe la CFR Cluj ce reuşea în meciurile importante, dădea nişte goluri care au adus titluri pentru CFR”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a oferit detalii şi despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica a dat noi detalii despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor crede că sunt şanse mari ca Vlad Chiricheş să accepte oferta lui Gigi Becali, mai ales că Mihai Pintilii este naşul căpitanului României.

Mai mult, Mihai Stoica a spus că nu se teme de desele accidentări pe care le suferă căpitanul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi sperăm. Da, cred că da. Noi sperăm. Ar fi o lovitură de proporţii. Eu am o relaţie foarte apropiată cu el, Pinti e naşul lui Chiri. Aşteptăm să se decidă şi ar fi un câştig din foarte multe puncte de vedere.

Nu doar că discutăm despre căpitanul unei echipe din Serie A, dar vorbim şi despre ce ar reprezenta în vestiar. Dacă toţi fotbaliştii din lume ar avea grijă cum o face Chiricheş, am avea fotbalişti de 48 de ani, de 50 de ani.

Mereu alege ce e nou ca să-şi prelungească viaţa de fotbalist. Au fost accidentări, dar care se pot termina la un moment”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și